Görüş Bildir
Haberler
Vodafone, Smart 4 Power'ı Satışa Çıkarttı

Vodafone, Smart 4 Power'ı Satışa Çıkarttı

Pchocasi
01.09.2014 - 21:52 Son Güncelleme: 01.09.2014 - 22:01

Vodafone, Smart 4 Power'ı Satışa Çıkarttı

Turkcell’den sonra Vodafone’in gerçekleştirmiş olduğu Türkiye’de üretilen ve 4G desteği olan akıllı telefon Vodafone Smart 4 Power’ı satışa sunduğunu açıkladı.

YERLİ VE 4G HAZIR AKILLI TELEFON

Vodafone ekibi, yaklaşık olarak bugüne kadar 15 akıllı telefonu kullanıcılar ile buluştururken, beş adette tablet piyasaya sürmüş durumda. Bundan yaklaşık olarak bir sene önce Aralık ayında satışa sunulan Vodafone Blade V ile yerli üretime ağırlık veren ekip, şimdi yerli üretimi olan 4G destekli telefonunu kullanıcılar ile buluşturuyor.

ismi verilen akıllı telefon, Long Term Evolution ( LTE ) özelliği ile birlikte Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip durumda. Ayrıca Turkcell T50 ile kıyasladığımızda 100 TL daha ucuza satışa sunulan telefon 5 inç ekrana sahip. Şuanda Vodafone Smart 4 Power akıllı telefon 599 TL etiket fiyatı ile kullanıcılarına sunulacak. Ayrıca Red Elite ve Red Elite Extra tarifesine sahipseniz ’a 24 aylık sözleşmeyle Vodafone mağazalarına başvurarak ücretsiz sahip olabiliyorsunuz.

3000 mAh batarya

5 inç IPS QHD ekran

141 x 71.4 x 9.5 mm

162 gram ağırlık

1.3 GHz Quad-Core, MTK 6582M, MTK 6290 LTE Modem

5 MP kamera

960 x 540p çözünürlük

MicroSD kart desteği ile birlikte 32 GB’a kadar depolama alanı

Dahili 1 GB Bellek

4G Ready

599 TL piyasa fiyatı

VODAFONE CEO’SU TELEFONU TANITTI

Vodafone’in Türkiye CEO’su olan Gökhan Öğüt , yeni akıllı telefonu için şu açıklamalarda bulundu: “Dijital Dönüşüm Hareketi vizyonumuz çerçevesinde, herkese mobil genişbandı erişilebilir kılmak için kesintisiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk yerli üretim 4G özellikli akıllı telefonu Vodafone Smart 4 power’ı da söz verdiğimiz gibi, 2014 içinde tüketicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Global arenada 4G’nin öncüsü bir operatör olarak Vodafone Smart 4 power’ı teknolojik avantajlarına göre son derece uygun bir fiyatla sunarak, abonelerimizin dijital çağa uyum sağlamalarını kolaylaştırıyoruz. 4G destekli bir telefonu üretmek tek başına yeterli değil, abonelerin bu hizmeti deneyimleyebilmesi de gerekiyor. Vodafone Türkiye olarak sunduğumuz 4G roaming avantajı ile abonelerimiz bugün 8 ülkede 4G teknolojisinin olanaklarından faydalanırken, tarifelerinin tamamını tıpkı Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyorlar. Bundan böyle, yurtıdışına çıkan müşterilerimiz 4G’nin hızını, Vodafone Smart 4 power ile de deneyimleyebilecek.” şeklinde konuştu.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/vodafone-smar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın