Görüş Bildir
Haberler
Vizesiz Gidebileceğin 10 Yurt Dışı Turu

etiket Vizesiz Gidebileceğin 10 Yurt Dışı Turu

Yurt dışına çıkmak isteyenler ilk önce vizesiz seçenekleri araştırıyor. Vizesiz yurt dışı seçenekleriyle farklı ülkeleri görmek ve kültürlerini tanımak için hâlâ ne bekliyorsun? Gel vizesiz nerelere gidebilirsin birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Balkan Turu

1. Balkan Turu

Vizesiz gidilebilecek yerlerin başında Balkanlar geliyor. Vizesiz kolayca girilebilen bir yer arıyorsan Balkan turunu düşünebilirsin. Balkanları gezmek için genelde 2-3 gün yeterli oluyor. Hem doğal hem tarihi güzellikleriyle önde olan Balkan ülkelerinde güzel vakit geçirip lezzetli yemekler yiyeceğin kesin! 

Balkan ülkelerine güzel bir tur bulmak için buraya tıklayabilirsin.

2. Şarm El Şeyh Turu

2. Şarm El Şeyh Turu

Mısır'ın en güzel yerlerinden biri olan Şarm El Şeyh, tam bir turizm cenneti. Doğasına ayrı denizine ayrı bayılacağınız yere vizesiz seyahat mümkün. Özellikle deniziyle öne çıkan Şarm El Şeyh, yıl boyu denize girilebilen bir yer. Burası dalış sporu için de ideal mekanlardan biri. Bu bölgeye gezi düzenlemek istiyorsan 3 gün sana yeter de artar! Mısır'ın en güzel bölgelerinden kabul edilen şehri turla gezmek için tıklayabilirsin.

3. Belgrad Turu

3. Belgrad Turu

Sırbistan'ı daha önce görmediysen şimdi oraları gezmenin tam sırası! Hem tarihi hem de kültürel olarak seni tatmin edecek Belgrad turu için en ideal dönem bahar ya da yaz ayları. Eğer şehrin her tarafını güzelce gezmek istiyorsan 4-5 günlük turlar senin için iyi olabilir. Burayı gezerken Türk kültürünün yansımalarını da çokça göreceksin.

Sen de hemen şimdi Belgrad'a gitmek istiyorsan turları incelemek için tıkla.

4. Phuket Turu

4. Phuket Turu

Deniz tatili denilince yurt dışında ilk akla gelenlerden biri olan Phuket'in en meşhur yeri tabii ki plajları. Eğer sen de yüzmeden hoşlanıyorsan tercih edeceğin tur bu olabilir. Elbette Phuket sadece güzel plajlardan ibaret değil. Bunun yanında gezilecek birçok tarihi yeri de var. Turistik birçok yeri olan Phuket gezin yaşadığın en güzel tatil olacak!

Phuket'i görüp gezmek için uygun turlara buradan ulaşabilirsin.

5. Bangkok Turu

5. Bangkok Turu

Tayland'ın başkenti Bangkok, yurt dışı tatili için ideal bir yer. Doğal güzelliklerine hayran bırakan Bangkok'u gezmek için en güzel zamanlar sonbahar ve kış. Bangkok sadece doğal güzellikleriyle değil kültürel olarak da öne çıkan bir şehir. Şehirde birçok ünlü müzeyi gezerek vakit geçirmen mümkün. 

Bu turları inceleyerek hemen gitmek için tıklayabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İran Turu

6. İran Turu

Deniz turu istemem, ben kültür turu severim diyorsan sana hitap eden tur İran turu olabilir. İran'ın kültürüne meraklıysan bu tarz bir tur düşünebilirsin. İran'ın birçok gezilecek şehri var. Klasik İran turunda Tahran, Şiraz, İsfahan gibi önemli şehirleri görmek mümkün. 

İran'ın güzelliklerini yakından görmeni sağlayacak turları incelemek için tıklayabilirsin.

7. Bali Turu

7. Bali Turu

Herkesin görmesi gereken yerlerin başında gelen Bali, büyüleyici bir yer. İlkbahar ve sonbahar döneminde gidebileceğin Bali'ye bir kere gitmekle yetinemeyeceğin kesin! Özellikle plajlarıyla dünyaca ünlü Bali, kafa tatili yapmak isteyenlerin seveceği bir yer. Plajlarının yanı sıra doğal güzellikleri de olan Bali turlarını incelemek için tıklayabilirsin.

8. Güney Afrika Turu

8. Güney Afrika Turu

Güney Afrika turu hem doğal hem de kültürel güzellikleri görebileceğin bir tur. Safari yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği tur tabii ki sadece safari yapmakla bitmiyor. Güney Afrika'da gezilecek daha birçok yer var. 

Hayvanlarla iç içe bir gezi planı yapmak istiyorsan buraya tıklayarak Güney Afrika turlarını inceleyebilirsin.

9. Fas Turu

9. Fas Turu

Tarihi yapılarıyla öne çıkan Fas'ın doğal güzellikleri de bir o kadar güzel. Farklı bir tur arayanların tercihi Fas, vizesiz olduğu için rahatlıkla gidilebilen yerlerden. Tarihi ve doğal güzellikleri gördükten sonra çarşısından Fas'a özel hatıralar alabilirsin. Lezzetli ve eğlenceli bir tatil için Fas'ı tercih edebilirsin.

Fas sokaklarında doyasıya gezmeni sağlayan turlar için tıkla.

10. Tunus Turu

10. Tunus Turu

Akdeniz'e kıyısı olan Tunus, mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Yurt dışına çıkmayı düşünüyorsan vizesiz Tunus turu ilgini çekebilir. Bu tur sırasında UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve Fenikelilerin kurduğu Kartaca'yı da görmen mümkün. Deniz tatilinden sıkıldıysan bu sefer güzel bir kültür tatili yapmaya ne dersin?

Her yanı tarihten izler taşıyan Tunus'u yakından görmek için tıklayabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
5
4
4
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın