Görüş Bildir
Haberler
Vin Diesel'den Dwayne Johnson'a "Hızlı Ve Öfkeli 10" Göndermesi! Hayranları Umutlandıran Paylaşım...

Vin Diesel'den Dwayne Johnson'a "Hızlı Ve Öfkeli 10" Göndermesi! Hayranları Umutlandıran Paylaşım...

GNS
09.11.2021 - 22:34

Dünyayı kasıp kavuran, beyaz perdede her yeni filmiyle olay yaratan Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisinin sevilen iki oyuncusu Vin Diesel ve eski rol arkadaşı Dwayne Johnson'ın aralarının bozuk olması hayranlarını son derece üzen bir durum. Serinin beşinci filmiyle hikayeye dahil olan ve Diesel ile yaşadığı problem sebebiyle 2017'de ekipten ayrılan Johnson'a sosyal medyadan 'geri dön çağrısı' geldi. Hızlı ve Öfkeli serisinin finalini yapabilmek için kendisine ihtiyaç duyduğunu söyleyen Diesel'e, Dwayne Johnson cephesinden henüz yanıt gelmedi. İşte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yayınlanan her filminde beyaz perdeyi kasıp kavuran, hayranlarına aksiyon dolu anlar yaşatan Hızlı ve Öfkeli (Fast and Furious) serisinin Dominic Torreto'su Vin Diesel aralarının bozuk olduğu söylenen aynı seride Luke Hobbs'u canlandıran Dwayne Johnson'a sosyal medyada 'geri dön' çağrısında bulundu. Hayranlar serinin finalinde Hobbs karakterini görmek için heyecanlı.

Hobbs Rolünü Senden Başka Kimse Oynayamaz

Hobbs Rolünü Senden Başka Kimse Oynayamaz

Vin Diesel, Instagram gönderisine, 'Küçük kardeşim Dwayne, vakti geldi. Dünya, 'Hızlı ve Öfkeli 10'u çekmemizi bekliyor. Çocuklarım evimde senden 'Dwayne Amca' diye bahsediyor. Sana yıllar önce Pablo’ya verdiğim sözü yerine getireceğimi söylemiştim. Ortaya çıkmalısın, oynaman gereken çok önemli bir rolün var. 'Hobbs' rolünü senden başka kimse oynayamaz' mesajını yazdı.

Küçük Kardeşim Dwayne

Küçük Kardeşim Dwayne

Vin Diesel'in yaklaşık iki milyon beğeni ve çok sayıda yorum alan sürpriz paylaşımına, 'The Rock' lakaplı Dwayne Johnson cephesinden henüz cevap gelmedi.

Seriden Neden Ayrılmıştı?

Seriden Neden Ayrılmıştı?

İlk olarak 'Hızlı ve Öfkeli 5'te kamera karşısına geçen Dwayne Johnson, serinin dört filminde Vin Diesel ile birlikte oynamıştı. Seriden 2017 yılında ayrılan Dwayne Johnson, Vin Diesel'in çalışma arkadaşlarına tavrı yüzünden tartıştıklarını söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın