Görüş Bildir
Haberler
Video Düzenleme Programı Arayanlar İçin En İyi 11 Program

etiket Video Düzenleme Programı Arayanlar İçin En İyi 11 Program

Video düzenleme, Youtube trendlerinin artması ve sosyal medya platformlarında yükselişin devam etmesi ile en popüler işlerden birisi haline geldi. 

Artık internet bağlantımızın hızının geçmişe nazaran daha iyi olması, teknolojinin gelişmesi ile birlikte elimizde bulunan cihazlar üzerinden video düzenleme işlerinin daha kolay hale gelmesi ile birlikte video düzenleme oldukça da keyifli bir iş haline geldi. 

Bu yazımda video düzenleme programı arayanlar için en iyi programları bir araya getirmeye çalıştım. Aralarında profesyonel programlardan orta düzeye, en basit video düzenleme programlarından mobil uygulaması olanlara kadar pek çok seçeneği bir arada bulabilirsiniz. 

Umarım beğenirsiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro CC

Adobe'un Creative Cloud'a geçmesi ile birlikte programlarına ve kütüphanelere erişmek de kolaylaştı. Premiere Pro, profesyoneller tarafından en çok kullanılan video düzenleme programlarından bir tanesi. Ücretli abonelik ile programa erişebiliyorsunuz. Ücretsiz deneme sürümü de mevcut. Web sitesi için tıklayın.

Final Cut Pro X

Final Cut Pro X

Apple'ın Mac kullanıcıları için tasarladığı profesyonel bir program olan Final Cut Pro X de en çok kullanılan ve tercih edilen video düzenleme programları arasında yer alıyor. Ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Web sitesi için tıklayın.

Avid Video Composer

Avid Video Composer

Avid'i normalde listeye eklemeyecektim çünkü çok gelişmiş bir video düzenleme programı ve üst düzey video profesyonelleri tarafından kullanılıyor. The Guardians of Galaxy 2 filminde kullanıldığını söyleyebilirim. Ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. First adında bir de kısıtlı özelliklerde ücretsiz sürümü var. Web sitesi için tıklayın.

Shotcut

Shotcut

Youtuber'lar için tasarlanmış bir video düzenleme programı diyebilirim. Tamamen açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir yazılım. Adobe, Final Cut, Avid gibi çok üst düzey performans beklemeyin ancak kesme, yapıştırma, ses düzenleme gibi konularda iyi bir araç. Web sitesini incelemek ve indirmek için tıklayın.

HitFilm Express

HitFilm Express

Yine profesyonel olarak kullanılan ücretsiz bir video düzenleme programı. VFX efektleri ön plana çıkan özelliğidir. Tüm dünyada pek çok profesyonel tarafından kullanılmaktadır. İndirmek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni Başlayanlar İçin: iMovie

Yeni Başlayanlar İçin: iMovie

iMovie, Mac ve iOS kullanıcıları için oldukça basit bir video düzenleyici programı. İndirmek için tıklayın.

Yeni Başlayanlar İçin: Adobe Premiere Elements

Yeni Başlayanlar İçin: Adobe Premiere Elements

Adobe Premiere Elements, video düzenlemeye yeni başlayanlar için kullanması kolay bir video düzenleme programı. Ücretli bir program. Web sitesi için tıklayın.

Lightworks (Windows, Mac, Linux için de çalışır)

Lightworks (Windows, Mac, Linux için de çalışır)

Lightworks, ücretsiz bir video düzenleme programı. Profesyoneller sıklıkla kullanmaktadır. İndirmek için tıklayın.

Blender

Blender

Blender video düzenleme kategorimizde 3D modelleme özelliği ile karşımıza çıkıyor. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program. İndirmek için tıklayın.

After After Effects CC

After After Effects CC

Namını duymayan yoktur diye tahmin ediyorum. Oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan After Effects programı Adobe'un en çok tercih edilen programları arasında yer alıyor. Ücretli bir program ve deneme sürümü de mevcut. Web sitesi için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Da Vinci Resolve

Da Vinci Resolve

Da Vinci Resolve de gelişmiş özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz bir program. İndirmek için tıklayın.

Openshot

Openshot

Openshot da tamamen ücretsiz bir program. Aynı zamanda ödül de kazanmış. İndirmek için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1657
660
583
293
198
197
195
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın