Görüş Bildir
Haberler
Vereceğin Cevaplara Göre Anneni mi Yoksa Babanı mı Daha Çok Sevdiğini Söylüyoruz!

Vereceğin Cevaplara Göre Anneni mi Yoksa Babanı mı Daha Çok Sevdiğini Söylüyoruz!

Küçükken bize hep sorulan bir sorudur bu. Kızlar babalarına düşkün olur erkekler annelerine deseler de, her aile özel ve biricik olduğu gibi her çocuk da biricik olduğundan bu soruya cevap vermek oldukça zordur.

Gel bakalım, vereceğin cevaplara göre içten içe aslında anneci misin babacı mı söyleyelim sana!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç bakalım.

3. Peki söyle bakalım, ailenle mi yaşıyorsun?

3. Peki söyle bakalım, ailenle mi yaşıyorsun?

4. Sana bundan sonra hayatın boyunca çalışmadan yaşayabileceğin kadar para vereceğiz ama aileni bir daha göremeyeceksin desek, kabul eder misin?

5. Evliliğe bakış açını sorsak?

5. Evliliğe bakış açını sorsak?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Dışarıda yemek yemeyi sever misin diye sorsak?

7. Peki söyle bakalım, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü gibi özel günlere ne kadar önem verirsin?

8. Tamam son olaraak, bu filmlerden birini seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Annecisin sen!

Annesinin mini mini kuzususun sen! Küçüklükten beri sana anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun diye sorduklarında hep içten içe anneni demişsin fakat darılmaca gücenmece olmasın diye ses etmemişsin hiç. Anneni bir gün görmesen özlersin, düşkünsün de yani baya. Başına gelenleri annene anlatırsın hep. İyi kötü ne varsa yaşadığın ona dökülürsün, derdini tasanı annenle paylaşınca azaldığını hissedersin. Çünkü sana göre her şeyin yoluna gireceğini annenden duymak dünyanın en güven verici şeyi. Çünkü annen ne zaman başın sıkışsa, ne zaman başın derde girse annen seni çekip kurtarır bu kötü durumdan. İşte bu yüzden sen annecisin!

Babacısın sen!

Babasına aşık kızlardan mısın yoksa babasıyla arkadaş gibi olan erkeklerden misin sen?! Babanla o kadar iyi anlaşıyorsun ki hayatının sonuna kadar hayatında kalmasını istiyorsun. Küçüklükten beri en çok anneni mi seviyorsun babanı mı sorusuna babanı daha çok sevmene rağmen annen seni yanlış anlamasın diye bir şey dememişsin. Tabi ki anneni de çok seviyorsun ancak babanla aranızda kurduğunuz o bağ ve iletişim biraz daha farklı annenle olandan. Baban ne zaman başın derde girse oradadır, annenin aksine bu duruma nasıl ve neden düştüğünle ilgilenmez. Bir sıkıntı varsa çözümünü bulur ya da bir süre beklenmesi gerekiyorsa elinden tutup seninle bekler. Seni suçlamadan ya da bir şey sormadan. Senin prens ya da prenses olmak için bir prense ya da prensese ihtiyacın yok, sen zaten kralın kızısın/oğlusun!

İkisini de aynı anda seviyorsun sen!

Sen hiçbir zaman annenle baban arasında ayırım yapabilen bir çocuk olmadın. Hep eşitti onlar senin için. Nasıl ki ebeveynler çocukları arasında bir ayırım yapmıyorlar, sen de annenle baban arasında bir ayırım yapmadın, yapmazsın da hiç. Çünkü ikisi de sen zaman istesen oradalar ve hep yanı başındalar. Bir şey olduğunda seni yargılamadan ya da olan biten için seni suçlamadan dinlerler, çözüm bulmana yardım ederler. Bu yüzden sen iyi ya da kötü bir şey olduğunda hemen onlarla paylaşmak ihtiyacı hissedersin. Çünkü hem annen hem de babanla aranızdaki bağ sana sevginin her şeye çözüm bulabileceğini öğretmiştir. İşte bu yüzden sımsıcacık bir ailede büyümüşsün sen, ikisinin arasında ayırım yapamazsın asla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
36
30
15
8
6
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MemurBey

Çözmeye gerek yok. Anam; canım anam, gariban anam, cefakâr anam

Cemre Z

Annemi daha çok seviyorum çünkü babam küçükken bizi terk etti.

Tuğçe

İkisini de aynı anda seviyorsun sen!