Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Enerjinin Ne Renk Olduğunu Söylüyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre Enerjinin Ne Renk Olduğunu Söylüyoruz!

miray soysal
14.04.2022 - 16:23

Enerjinin ne renk olduğunu merak ediyor musun?

O zamann, seni teste alalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Hayatının geri kalanında tek bir yiyecekle beslenmen gerekse bu hangi yiyecek olurdu?

4. Sabahları uyanınca kendini nasıl hissedersin?

5. Şimdi, odanda baskın olan rengi seçmeni istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi havada daha mutlusun?

7. Çok yoruldun. Nerede dinlenmek istersin?

8. Son olarak, karar verme aşamasında duyguların ne kadar baskın oluyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin enerjin yeşil renk!

Senin enerjin yeşil renk!

Yeşilim, yeşilim, yeşilim aman... Doğayı yansıtan en güzel renklerden biri... Sen; sakinliği, tazeliği ve dengeyi arayanlardansın. Günlük hayatında oldukça pozitif olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olmayı ve doğa ile iç içe olmayı seviyorsun. Öyle ki, insanın bile doğal olanını arıyorsun çünkü yapmacık ve sahte davranışlardan nefret ediyorsun. Çalışkan ve üretkensin. Sorumluluk almaktan çekinmiyorsun bu yüzden senin enerjinin rengi kesinlikle yeşil!

Senin enerjin mavi renk!

Senin enerjin mavi renk!

Mavişim mavilendim..Gökyüzü ve denizin rengi..  Sen hayatının her alanında huzur ve güveni arayanlardansın. Bu yüzden dinlendirici ve sakinleştirici ortamlardan hoşlanıyorsun. Bakış açısı olarak oldukça parlak bir zekaya ve modern bir düşünce tarzına sahipsin. Enerjin çevrendeki insanlarda pozitif etkiler bıraktırıyor. Güvenilir ve sadakat sahibi birisin bu yüzen iyi bir dert ortağı olarak tanınırsın. İnsanlarla kurduğun sosyal ilişkilerinde oldukça uyumlusun bu yüzden senin enerjinin rengi kesinlikle mavi!

Senin enerjin sarı renk!

Senin enerjin sarı renk!

Sarıı sarıı, kimin yarıı... Güneşin ve sıcaklığın rengi... Sen; her zaman neşe, enerji ve pozitiflik arayanlardansın. Tanıdığın insanlara karşı yaklaşımın çok sıcakkanlıdır. Bu yaklaşım şeklin arkadaşlarını heyecanlandırır ve mutlu eder. Girdiğin ortamlarda çok dikkat çeken birisin. Çalışmayı, yeni şeyler üretmeyi seversin bu yüzden iş hayatında da diğer insanların yanında adeta parlarsın. Enerjinden, yemek yemeği çok seven biri olduğun belli ama genelde çok iştah açan, lezzetli şeyleri seviyorsun. Sen, insanlara mutluluk gibi olumlu şeyler hissettiriyorsun. Bu yüzden senin enerjinin rengi kesinlikle sarı!

Senin enerjin kırmızı renk!

Senin enerjin kırmızı renk!

Sana kırmızı çok yakışıyor... Cesaretin ve tutkunun rengi...Çok güçlü bir karaktere sahipsin bu yüzden grup çalışmalarında genelde daha çok sorumluluk alan, lider kişi pozisyonundasın. Karar vermek senin için hiç zor değil. Bu yüzden oldukça kararlı bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Cesaretlisin ama yapacağın işlerin sonucunu mutlaka gözeterek kararlar alırsın. Çok dışa dönük bir karakter olduğundan, girdiğin ortamlara canlılık getirirsin bu yüzden senin enerjinin rengi kesinlikle kırmızı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
67
31
17
14
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Yeşil

Jack

SARI. Neşe

Hakan ULUSOY

Yeşil Öyle ki, insanın bile doğal olanını arıyorsun çünkü yapmacık ve sahte davranışlardan nefret ediyorsun.