Görüş Bildir
Haberler
Venom: Zehirli Öfke Konusu Nedir? Venom: Zehirli Öfke Filmi Oyuncuları Kimler?

Venom: Zehirli Öfke Konusu Nedir? Venom: Zehirli Öfke Filmi Oyuncuları Kimler?

ABD yapımı süper kahraman filmi Venom: Zehirli Öfke bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Marvel Comics'in aynı adlı karakterinden uyarlanan Venom: Zehirli Öfke filmi oyuncu kadrosunda Tom Hardy ve Michelle Williams gibi isimler yer alıyor. Peki, Venom: Zehirli Öfke konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

29 Eylül Çarşamba akşamı ATV ekranlarına gelecek olan Venom: Zehirli Öfke filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2018 yılı yapımı filmin yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer oturuyor. Aksiyon ve bilimkurgu türlerinde olan Venom: Zehirli Öfke filmi konusu nedir? Venom: Zehirli Öfke filmi oyuncuları kimler?

Venom: Zehirli Öfke Konusu Nedir?

Venom: Zehirli Öfke Konusu Nedir?

Eddie, Anne ile birlikte güzel bir hayat geçirir. Eddie bir gün 'Carlton Drake' kafayı takar. Eddie röportaj yaparken Carlton'a önemli olan sorular sorar. Carlton cevap vermeyince Eddie onu sinirlendirir ve Eddie işinden olur ve sevgilisini kaybeder. Aradan 8 ay geçtikten sonra bir gün Dr. Dora Skirth, Eddie ulaşmaya çalışır. Carlton'un kötü işler yaptığına dair ikna etmeye çalışır. Eddie başta inanmaz ama sonra intikam almak ister. Laboratuvara giderler ve Eddie'nin sokak arkadaşı Maria'yı kaçırmışlardır ve simbiyot Venom onun vücuduna geçmiştir. Eddie Maria'yı kurtarmak isterken Venom Eddie'nin vücuduna geçer.

Venom: Zehirli Öfke Filmi Oyuncuları Kimler?

Venom: Zehirli Öfke Filmi Oyuncuları Kimler?
  • Tom Hardy - Eddie Brock / Venom

  • Michelle Williams - Ann Weying

  • Riz Ahmed - Carlton Drake / Riot

  • Scott Haze - Roland Treece

  • Reid Scott - Dr. Dan Lewis

  • Jenny Slate - Dr. Dora Skirth

  • Michelle Lee - Donna Diego

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın