Görüş Bildir
Haberler
Van Gaal, Sneijder İçin Devreye Girdi

Van Gaal, Sneijder İçin Devreye Girdi

Ulaş
11.10.2014 - 16:34

Sezon başında Louis Van Gaal‘in çok istediği ancak Galatasaray‘ın bırakmaya yanaşmadığı Sneijder‘in, yeniden İngiliz devinin gündemine geldiği iddia edildi.

Brezilya‘da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası‘nda sergilediği performans ile beğeni kazanan Wesley Sneijder, birçok kulübün radarına girmişti. Bu takımlardan en heveslisi ise, Hollanda Milli Takımı‘ndan ayrılan Van Gaal‘i takımın başına geçiren Manchester United olmuştu. Transferi o dönem bir türlü sonuçlandıramayan Van Gaal‘in, parasını alamadığı için serbest kalma hakkı bulunan Sneijder için yeniden girişimlere başlayacağı öğrenildi.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Hollandalı yıldızın “Galatasaray‘dan üç aylık alacağım var. Menajerim konu ile ilgileniyor” şeklindeki açıklaması, İngiliz devini harekete geçirdi. Galatasaray‘ın istediği bonservis bedelini sezon başında çok bulan Van Gaal, eski öğrencisini bedelsiz olarak Manchester United‘a kazandırmanın hesaplarını yapıyor. Yazılanlara göre Van Gaal, Sneijder ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi bile…

Manchester United dışında ABD kulüplerinin de ilgilendiği Sneijder‘in, menajeri aracılığı ile yapılan tekliflere “Burada mutluyum ve ayrılmak gibi bir niyetim yok. Galatasaray‘ın sorunu çözmesi için bekliyorum. Eğer çözüm bulunamazsa alternatiflere bakarız” dediği söyleniyor.

  • AMK
Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/van-gaal-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0