Görüş Bildir
Haberler
Vahşetin Böylesi: Aylin Sözer Cinayetinde Ortaya Çıkan Detaylar

etiket Vahşetin Böylesi: Aylin Sözer Cinayetinde Ortaya Çıkan Detaylar

Batuhan
30.12.2020 - 09:12

İstanbul’da yaşanan ve Türkiye’yi kahreden Aylin Sözer cinayetine ilişkin kan donduran ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öğretim görevlisi Aylin Sözer’in eski sevgilisi olduğu iddia edilen cani bir şahıs tarafından boğazı kesilerek ve yakılarak öldürülmesine ilişkin bazı bilgiler gün yüzüne çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltına alınan şüpheli Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelinin pantolonunda yanık izleri olduğu ve ayakkabısının olmadığı görüldü.

"Doğalgaz borusunu söküp evi ateşe verdim"

"Doğalgaz borusunu söküp evi ateşe verdim"

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre Sözer, katledildiği günün gecesinde online eğitim verecekti. Şüpheli ilk ifadesinde 'Tartıştık bana bıçak çekti, ben de elinden aldım boğazını kestim. Ardından doğalgaz borusunu söküp evi ateşe verdim. Hırsızlık süsü vermek istedim' dedi. Şüpheli, Emniyet'teki işlemlerin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

2019 yılında soyadını değiştirdi

2019 yılında soyadını değiştirdi

Metro inşaatında bir dönem işçi olarak çalıştığı belirtilen Delbe'nin soyismini 2019'da mahkeme kararıyla 'Ayyıldız' olarak değiştirdiği de öğrenildi.

"Tek kişilik hücreye kondu"

"Tek kişilik hücreye kondu"

İstanbul'da öğretim görevlisi olan Aylin Sözer'i vahşice katleden Kemal Delbe'nin emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve buradan da tutuklanarak cezaevine gönderildiği aktarılmıştı. Delbe'nin tek kişilik bir hücreye konduğu öğrenildi.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
383
79
27
18
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
minik su böreği

Bıçak çekti ne demek yahu? Bu yaratık şu uydurulmuş sözü üzerinden tahrik indirimi, bilmem ne indirimi alırsa yazıklar olsun hepinize.

Bir sürü indirim alacak, es kaza 30 yıl vs verilirse de iki yıl sonra sessiz sedasız bırakılacak..

mertens

Böyle pezevenkleri canlı kobay yapın işte, gönüllü arayacağınıza. ilaçlarda ne yan etki çıkacaksa bu şerefsizlerde çıksın

Kartal Ata

kadın öldü savunma hakkı yok ya atar durur arkasından tabi bana bıçak çekti bende kendimi korumak için bicakladim diye . eve giriş görüntüleri verildi biraz ... Devamını Gör