Görüş Bildir
Haberler
Uzman Öğretmenlik Ve Başöğretmenlik Şartları Neler? Başvuru Nasıl Yapılır?

Uzman Öğretmenlik Ve Başöğretmenlik Şartları Neler? Başvuru Nasıl Yapılır?

Bu yıl uzman öğretmen ve başöğretmen olmak isteyen adayların merakla takip ettiği konulardan biri olan Uzman öğretmen ve başöğretmen alımları için az bir süre kaldı. Adaylar, bu süreçte başvuruların nasıl yapılacağı, başvuru şartlarının neler olduğu gibi soruların yanıtlarını arıyor. Peki uzman ve başöğretmen sınavları ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler?  Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılında uzman ve başöğretmen olmak isteyen adayların merakla beklediği uzmanlık ve başöğretmenlik sınavı için araştırmaları sürüyor. Bu yıl uzman ve başöğretmen olmak isteyenler başvuru şartlarının neler olduğunu? Sınavın ne zaman gerçekleştirileceğini araştırıyor. İşte detaylar...

Uzman ve Başöğretmenlik Eğitimleri Ne Zaman?

Uzman ve Başöğretmenlik Eğitimleri Ne Zaman?

Eğitim başvuruları, 1- 10 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacak. Uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz ile 5 Eylül arasında, başöğretmenlik eğitimleri ise 18 Temmuz ile 19 Eylül günleri arasında gerçekleştirilecek.

Uzman Öğretmen Ve Başöğretmen Sınavları Ne Zaman?

Uzman Öğretmen Ve Başöğretmen Sınavları Ne Zaman?

Uzman ve Başöğretmenlik sınav tarihleri hakkında açıklama yapan Bakan Özer, 'Eğitimlerini tamamlayan uzman öğretmenlerimizin başöğretmen olabilmeleri, sınav tarihi itibarıyla 10 yılını ve eğitimlerini başarıyla tamamlamış olan öğretmenlerimizin de uzman öğretmen olabilmeleriyle ilgili sınavı da 19 Kasım'da gerçekleştireceğiz.' Başvuruları 26 Eylül ile 3 Ekim tarihleri arasında alınacak olan Uzman ve Başöğretmenlik yazılı sınavı 19 Kasım 2022’de gerçekleştirilecek. Sınav sonuçlarının ise 12 Aralık tarihinde duyurulması bekleniyor.

UZMAN ÖĞRETMENLİK/BAŞÖĞRETMENLİK EĞİTİM PROGRAMI VE YAZILI SINAV TAKVİMİ

Uzman Ve Başöğretmenlik Başvuru Şartları Neler?

Uzman Ve Başöğretmenlik Başvuru Şartları Neler?

Millî Eğitim Bakanlığı Personeli Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği çerçevesinde oluşturulan eğitim kurulu kararıyla belirlenen Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı'na yazılı sınava başvuru tarihinin son günü itibarıyla adaylık dâhil öğretmenlikte on yıl hizmeti bulunan öğretmenlerin, Başöğretmenlik Eğitim Programı'na ise yazılı sınava başvuru tarihinin son günü itibarıyla uzman öğretmenlikte en az on yıl hizmeti bulunan uzman öğretmenlerin başvuruda bulunabilecekleri öngörüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın