Görüş Bildir
Haberler
TV
Üzerinden 14 Yıl Geçse De Hafızalardan Silinmeyen Kavga: Sevda Demirel vs Hande Ataizi

etiket Üzerinden 14 Yıl Geçse De Hafızalardan Silinmeyen Kavga: Sevda Demirel vs Hande Ataizi

17.03.2016 - 11:17

Türk televizyon tarihinin şüphesiz en çok akıllarda kalan sahnesi  bir talk show programında Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokattı. O dönem bu olay çok konuşuldu, tartışıldı. Reklam diyenler oldu, iş farklı yerlere çekildi ama olay hafızalardan silinmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hande Ataizi ve Cem Davran dönemin aranan ikilisiydi.

Hande Ataizi ve Cem Davran dönemin aranan ikilisiydi.

1998 yılında ekrana merhaba diyen Ruhsar dizisinde halk ikiliyi çok yakıştırmış, 2000 yılında çekilen Kahpe Bizans filmiyle ikilinin popüleritesi iyice perçinleşmişti.

Ardından talk show programı "İki Kere Kiki" geldi.

Ardından talk show programı "İki Kere Kiki" geldi.

Her hafta programda yapılan gaflar, erotik mizah barındıran skeçler olay oluyordu ama asıl olay 2 Nisan 2002 tarihinde stüdyo çekimlerinde yaşandı. Çekimler salı günü yapılıyor, program çarşamba gecesi yayınlanıyordu.

Meşhur programın bir diğer konuğu ise Artoydu.

Meşhur programın bir diğer konuğu ise Artoydu.

Aslında gerilim olacağı belliydi.

Aslında gerilim olacağı belliydi.

Cem Davran Hande Ataizi'ne imalı bir şekilde 'çok sevdiğin bir arkadaşın konuğumuz' dediğinde Hande Ataizi'nin yüzü buruşmuştu. Arto'nun şarkısında karşılıklı göbek atsalar da bu efsane tokatı engellemeyecekti.

Ortalığın karışmasında Arto'nun da payı büyüktü.

Ortalığın karışmasında Arto'nun da payı büyüktü.

Muzip yapısıyla bilinen şarkıcı Hande Ataizi ve Sevda Demirel'e vücutlarıyla bir yerlere geldiklerini söylemiş. Bu da kim daha çok sanatçı gerginliği çıkarmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arto "Siz birbirinizi sevmiyorsunuz galiba." sözüyle ortalığı iyice karıştırdı.

Araya skeçler girse de Arto gergin ikiliye el ele tutuşmalarını önerdi. Gerek yok yanıtını alınca iki kadının da silikonlu olduğunu söyleyip seyirciyi de germişti.

Büyük an gelmiş çatmıştı.

Sevda Demirel 'Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur.' deyince Hande Ataizi de 'Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda?' cevabını verdi.

Ne dedin sen?

Hande Ataizi seyirciden özür dileyerek programa devam edemeyeceğini belirtmiş. Çektiği ilgiyle günün kazananı Arto olmuştu.

Hande Ataizi verdiği röportajında şunları söylemişti; ‘‘Programa gelen bütün konuklara yaşadıklarıyla ilgili sorular soruyorum. Bugüne kadar 70 tane konuğum gelmiş, hepsine de mutlaka hayatlarıyla ilgili sorular sormuşumdur. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ve bu kişinin fiziksel saldırısını kınıyorum. Beni Allah korudu. Üzerime öyle bir saldırdı ki neredeyse gözüm çıkacaktı. İşte herkes seviyesini belli etti. Sanırım amacı gündem yaratmaktı. Böyle seviyesiz bir durum için daha fazla konuşmak istemiyorum. Kimin ne olduğu herkes tarafından biliniyor.’’

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
642
108
49
41
22
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

sürekli gündeme getirirseniz nasıl silelim biz bunu hafızadan hacııı

Donnie Darko

Sevda tek gecelik ilişkilerin kadını değildi ki zaten tek postalık ilişkilerin kadınıydı, Fuhuş operasyonunda gözaltına alınmasının sebebi buydu -.-

Hasan Kaçmayan

unutursak kalbimiz kurusun!