Görüş Bildir
Haberler
Uyku Şekline Göre Tarihteki Hangi Ünlü Kişiliksin?

Uyku Şekline Göre Tarihteki Hangi Ünlü Kişiliksin?

Ma Belle
22.08.2023 - 19:13

Günün yorgunluğunu atabilmek, dinlenebilmek ve çoğu şeyden uzaklaşabilmek için başvurduğumuz ilk yöntem uyumak. Hem vücudumuzun hem de zihnimizin ihtiyacı olan uykuyu tam alabilmek önemli. Gün içinde ne kadar ve nasıl uyduğumuz, bize ve çevremize kendimizle ilgili birçok şey söyler aslında. Bu testimizde uyku şekline göre dünyaca ünlü hangi kişiliğe benzediğini söyleyeceğiz.

Hazırsan,

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şunu öğrenmek istiyoruz: Genellikle saat kaçta uyanıyorsun?

2. Peki senin için gün ne zaman başlar?

3. Gün içinde kısa molalar günün devamında dinç kalmamızı sağlar. Hiç öğle uykusu veya şekerleme yapıyor musun?

4. Hımm. Devam edelim. Gece kaç gibi uyursun?

5. Uyku için genel olarak herhangi bir hazırlığın oluyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazırlığımızı yaptıktan sonra uyku vaktı! Peki sen hemen uyuyabilenlerden misin yoksa yatağın içinde dört dönenlerden mi?

7. Yatağında kaç tane yastık var diye sorsak?

8. Son olarak şunu soralım: Çok yorgunsun ve hemen uyumak istiyorsun. Nasıl bir yatakta uyumak tüm yorgunluğunu alırdı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Winston Churchill!

Winston Churchill!

Seçtiğin yanıtlara göre sen uyku şekline göre Winston Churchill olmalısın! Uyku hem zihinsel hem de fiziksel gelişimimizde büyük rol oynuyor. Churchill da buna inananlardan biriydi. Uyku kalitesine o kadar çok önem verir ki gün içinde kısa uykular sayesinde günün geri kalanını çok verimli bir şekilde geçirirdi. Verdiğin cevaplara baktığımızda uyku şekline göre Winston Churchill olduğunu düşünüyoruz!

Marilyn Monroe!

Seçtiğin yanıtlara göre birileri kendini sevdiği kadar uyumayı ve uyku şeklini de seviyor! Kendine dikkat eden ve sağlığına önem veren birisin. Uyku kalitesi senin için çok önemli. Uyurken sessizlik olsun istersin, seni hiçbir şeyin rahatsız etmemesi gerekiyor ve uykuya bu ölçüde iyi bir hazırlık yapıyorsun. Bizce sen uyku şekline göre Marilyn Monroe olmalısın!

George Clooney!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda arada sırada uyku problemleri yaşadığını gördük. Uyku senin için çok önemli ancak gün içinde çok fazla sorumluluğun olduğu için uykuya yeteri kadar özen gösteremiyor ve zaman ayıramıyorsun. George Clooney de öyle biraz. Geceleri uyuyamıyor ve bundan bir süre şikayetçi olan biri. Seçtiğin yanıtlara göre senin uyku şekline göre George Clooney olduğunu gördük!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
24
11
7
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Marilyn Monroe! Seçtiğin yanıtlara göre birileri kendini sevdiği kadar uyumayı ve uyku şeklini de seviyor! Kendine dikkat eden ve sağlığına önem veren birisi... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Marilyn Monroe!

Nomoix

Marilyn Monroe!