Görüş Bildir
Haberler
Uyguladığınız An Sizi Ormanda On Kaplan Gücünde Yapacak Basit Ama Faydası Bol 13 Hayat Tavsiyesi

etiket Uyguladığınız An Sizi Ormanda On Kaplan Gücünde Yapacak Basit Ama Faydası Bol 13 Hayat Tavsiyesi

Hera Syndulla
15.08.2019 - 10:45 Son Güncelleme: 15.08.2019 - 13:44

Lüzumsuz bilginin harman olduğu internet ortamına adeta bir güneş gibi doğacak, test edilip onaylanmış birbirinden kaliteli tavsiyelerimizle yeniden karşınızdayız!🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İp atlamak, en çok kalori yakan aktivitelerden biridir. Eğer 10-15 dakika kadar ip atlarsanız 200 kalori yakabilirsiniz. Zamansızlıktan şikayetçi olanlar için ideal.

2. Tişörtlerinizin ya da elbiselerinizin koltuk altı bölgesindeki ter lekelerini gidermek için yıkamadan önce o bölgenin üzerine biraz limon suyu sıkın.

3. Eğer mideniz bulanıyorsa ve kendinizi her an kusacakmış gibi hissediyorsanız bir şarkı mırıldanmaya başlayın. Mırıldandığınız zaman öğürme istediğiniz ortadan kalkacaktır.

4. Rengi matlaşıp bozulan bakır kaplar ve tavaları yıkarken ketçap kullanın. Ketçapta bulunan asit, matlığı yok eder ve tavanın eskisi gibi parlamasını sağlar.

5. Yapılan bir araştırma, kırmızı tişört giyen erkeklerin kadınlar tarafından daha çekici bulunduğuna işaret ediyor. O yüzden ilk buluşmanıza gitmeden evvel mutlaka kırmızı bir tişört edinin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer bir kelimeyi hatırlamakta zorlanıyorsanız elinizi yumruk yapın. Bu şekilde beyin aktiviteniz artacak ve unuttuğunuz şeyi hatırlamanız kolaylaşacaktır.

7. Patates püresi yapacaklar bunu bir kenara not alsın. Patatesleri ezerken soğuk süt değil, sıcak süt kullanın. Soğuk süt, patatesleri griye döndürür.

8. Kullandığınız parfümün kokusunun uzun bir süre üzerinizde kalmasını istiyorsanız, önce parfümü sıkacağınız bölgeye biraz vazelin sürün.

9. Baş ağrınız varsa ayaklarınızı sıcak su dolu bir kovaya daldırın ve başınızın arkasına havluya sarılmış bir buz torbası koyun. Böylelikle başınızdaki basınç azalacak ve sizi rahatlatacaktır.

10. Bir araştırma sonucuna göre yatmadan önce en sevdiğiniz şarkıları dinlemek uykuya dalmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca güne neşeli başlamanıza da yardımcı oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İçeceğinizi hemen soğutmak istiyorsanız, bir kağıt havluyu ıslatarak şişenin etrafına sarın ve 10 dakika buzlukta bekletin.

12. Su içmek için en ideal zamanlar:

Uyandıktan sonra iki bardak su iç organları çalıştırır; yemekten yarım saat önce bir bardak su sindirime yardımcı olur; duştan önce bir bardak su kan basıncını düşürür; yatmadan önce bir bardak su ise kalp krizi riskini azaltır.

13. Sabah giyeceğiniz gömleğiniz ya da tişörtünüz kırışıksa ve ütüleyecek fırsatınız yoksa duş alırken banyonun bir köşesine asın. Sıcak buhar kırışıklıkları bir nebze de olsa giderir.

Eğer hayat tavsiyelerimizden memnun kaldıysanız, daha önce hazırladığımız bu içeriğe de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
65
18
10
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?