Görüş Bildir
Haberler
TV
Uyarlamak Bizim İşimiz! Yeni Sezonda İzlemeye Başlayacağımız Yepyeni Uyarlama Diziler

etiket Uyarlamak Bizim İşimiz! Yeni Sezonda İzlemeye Başlayacağımız Yepyeni Uyarlama Diziler

Türk dizileri için yeni sezon yavaş yavaş başladı. Bu sezonda yine birçok dizi ile tanışıyor olacağız. Peki bu dizilerin hangilerinin uyarlama olduğunu merak ediyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Two Weeks - Kefaret

1. Two Weeks - Kefaret

2013 yılında Kore'de ''Two Weeks’’ ismi ile yayınlanan dizi ülkemizde bu sezon Ay Yapım tarafından ‘’Kefaret’’ adıyla uyarlanacak..

Ekim ayında Star TV’de yayınlanacak olan dizide başrolleri Kadir Doğulu, Mustafa Uğurlu ve Melisa Sözen paylaşacak.

2. Oyakgyo Brohter - Aslan Ailem

2. Oyakgyo Brohter - Aslan Ailem

2011 yılında Kore’de yayınlanan ‘’Oyakgyo Brothers’’ dizisi Es Film tarafında TRT 1 için ''Aslan Ailem'' ismi ile uyarlanıyor.

Dizinin başrolünde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe gibi genç oyuncular yer alıyor. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak dizi Ekim ayında ekrana gelecek.

3. Shameless - Bizim Hikaye

3. Shameless - Bizim Hikaye

2011 yılında Amerika’da yayınlanmaya başlayan ''Shameless’’ isimli dizi bu sezon ‘’Bizim Hikaye’’ adıyla ekrana gelmeye başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fox Tv'de ekrana gelen dizinin başrolünde Hazal Kaya ve Burak Deniz yer alıyor. İlk bölümüyle birçok kişi tarafından eleştirilen dizi, aldığı reyting sonuçları ile adından uzunca bir süre söz ettirecek gibi görünüyor.

4. My Father is Strange – Babamın Kozası

4. My Father is Strange – Babamın Kozası

Geçtiğimiz Mart ayında Kore’de yayınlanmaya başlayan ‘’My Father is Strange'’ dizisi Most Production sayesinde Türkiye’ye uyarlanıyor.

Kasım ayında Star TV'de ekrana gelecek dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Hazar Ergüçlü ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncular yer alıyor.

5. One Liter Of Tears - Bir Litre Gözyaşı

5. One Liter Of Tears - Bir Litre Gözyaşı

2005 yılında Japonya da yayınlanan ''One Liter Of Tears'' dizisi, Kanal D için MF Yapım tarafından uyarlanacak.

Cast çalışmalarına devam eden dizinin kadın başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah oldu. Güzel oyuncuya partner için Kerem Bursin ile görüşmelerin devam ettiği, kulislerde dolaşan son bilgiler arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Women - Kadın

6. Women - Kadın

Med Yapım ve MF Yapımın bu sezon için uyarlayacağı bir diğer dizi ise 2013 Japon yapımı ‘’Woman’’ olacak.

Ekim ayında Fox Tv’de ekrana gelmeye hazırlanan dizinin başrölünde Özge Özpirinçi, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırım yer alıyor.

7. Tears Of Heaven - Cennetin Gözyaşları

7. Tears Of Heaven - Cennetin Gözyaşları

2014 yılında ''Tears Of Heaven'' ismiyle Kore’de oldukça ses getiren dizi Süreç Film imzasıyla ''Cennetin Gözyaşları'' olarak Atv’ye uyarlanıyor.

24 Eylül Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizide Berk Atan, Almila Ada ve Esra Ronabar gibi genç oyuncular rol alıyor.

Tabii ki hepsi bu kadar değil! Yine hala yayınlanmaya devam eden birçok uyarlama dizimiz var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Temptation Of On Angel – Beni Affet

8. Temptation Of On Angel – Beni Affet

Kore’de 2009 yılında sadece 21 bölüm yayınlanan ‘’ Temptation of on Angel‘’ diziside ülkemize ''Beni Affet'' olarak 2011 yılında uyarlanmaya başlandı.

Geçtiğimiz hafta 8. sezonuna başlayan dizi, Focus Film’in yapımcılığında hafta içi yine Star Tv’de izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

9. Doctors - Kalp Atışı

9. Doctors - Kalp Atışı

Geçtiğimiz yıl Kore’de ekrana gelen ve 20 bölüm yayınlanan ‘’Doctors’’ dizisi bu yaz Türkiye'de ''Kalp Atışı'' olarak görücüye çıktı.

Yine MF Yapım’ın yapımcılığında ekrana gelen dizide Gökhan Alkan, Öykü Karayel ve Ege Kökenli gibi genç kuşağın beğenilen oyuncuları rol alıyor.

10. Secret Love - Meryem

10. Secret Love - Meryem

2013 yılında Kore’de 16 bölüm yayınlanan ‘’Secret Love’’ dizide bu yaz ülkemize ‘’Meryem’’ ismi ile uyarlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz aylarda başlayan dizide Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş rol alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi ülkemizde de oldukça ses getirdi.

11. My Secret Romance – Dolunay

11. My Secret Romance – Dolunay

Nisan ayında Kore'de yayınlamaya başlayan ''My Secret Romance'' dizisi o kadar erken ülkemize uyarlandı ki şaşırmamak elde değil. Dizi Haziran ayında 13 bölümü ile Kore'de final yaptı.

1 ay geçmeden aynı dizi Temmuz ayında ''Dolunay'' ismi ile ülkemizde gösterime girdi. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolünde yer aldığı dizi şu ana kadar 12 bölümü geride bıraktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
985
305
126
111
95
95
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın