Görüş Bildir
Haberler
Ütü Yaparken İzlenebilecek En İyi 7 Türk Filmi

Ütü Yaparken İzlenebilecek En İyi 7 Türk Filmi

Philips Türkiye
27.02.2014 - 15:45 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 02:40

Ütü Film Kuşağı Gururla Sunar: #Ütülemeklazım

Ütü Gözünüzde mi Büyüyor? Hemen patlatın bir Türk filmi.  Siz neşelenip, hüzünlenirken zaman su gibi akıp geçsin hem de çamaşırlar jilet gibi olsun.

Philips Akıllı Ütü ve bu filmler ile, ütü yapmayı keyifli anlara dönüştürürken, ısı ayarına gerek kalmadan hızla ütülediğiniz çamaşırlarınız sayesinde zamanınız size kalsın!

1. Hayat Sevince Güzel (1971)

Ayşecik'in şarkısına eşlik ederken, ütü prizde kaldı, çamaşırlar yanacak diye dert etmenize artık hiç gerek yok! Ütünü en sevdiğin giysinin üstünde 5 dakika unutsan bile; yanmayacak.

2. Ah Nerede (1975)

Tarık Akan farklı kızları aynı anda idare edip sonunda gerçek aşkı buluyorsa, farklı kumaş cinslerini ayar yapmadan ütülemek neden mümkün olmasın Sonuçta sene 2014.

3. Neşeli Günler (1977)

LİMMMOON ! SİRKEEEEEEEEEE ! tartışmasının heyecanına kapılıp sepet sepet çamaşırı kolayca ütülemenin mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Hele de ütün Philips Akıllı Ütü Aqua ise , tekrar tekrar su doldurmana gerek bile yok..

4. Selvi Boylum Al Yazmalım (1977)

Gözlerinizi ekrandan bir saniye bile ayıramayacaksınız... Neyse ki akıllı ütü var da, sürekli sıcaklık ayarı değiştirmekle, ısınmasını soğumasını beklemekle uğraşmıyorsunuz.

5. Gülen Gözler (1977)

Vechiye gülerken yanık veya parlama riskine takılmana gerek yok.

6. İncir Reçeli (2010)

Çamaşırlarının kırışıklıklarını gözyaşlarınızla açabilirsiniz tabii ama yazık size.. Philips akıllı ütülerin üstün buhar gücünü kullanın diyorsak sizi düşündüğümüzden..

7. Issız Adam (2008)

Şeftali suyunun yanında dolma yedi diye Ada'yı terk eden Alper'in suratına ütü basmak isteyeceksiniz biliyoruz, lütfen kendinize de ütünüze de hakim olun :)

Bakın Ütü Bitti Bile!

Bakın Ütü Bitti Bile!

Şimdi ütünüzü yavaşça masaya bırakın...

Ütü yapmayı yeniden keşfetmeniz için sizi Philips Akıllı Ütü ile tanıştırmamıza izin verin:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Süleyman Güneş

aga sen nasıl bi reklamcısın ya akşam dinlediğin radyo programını hemen de değerlendirmişin. hınzır seni :D rabarba candır ;)