Görüş Bildir
Haberler
Usta Sanatçı Rasim Öztekin Hayatı Kaybetti! Rasim Öztekin Kimdir? Rasim Öztekin Ölüm Nedeni ve Detayları...

Usta Sanatçı Rasim Öztekin Hayatı Kaybetti! Rasim Öztekin Kimdir? Rasim Öztekin Ölüm Nedeni ve Detayları...

Müge Kakşi
08.03.2021 - 22:15

Dizitiyatro ve sinema oyuncusu usta sanatçı Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Öztekin yoğun bakımda tedavi görüyordu. Bir süredir tedavi gören sanatçının gelen son dakika haberiyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından baş sağlığı diledi. Usta sanatçı Rasim Öztekin kimdir? Rasim Öztekin kaç yaşındaydı? İşte Rasim Öztekin ölüm nedeni ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rasim Öztekin Hayatını Kaybetti

Rasim Öztekin Hayatını Kaybetti

Dizitiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

62 yaşındaki usta sanatçı Rasim Öztekin, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Ünlü sanatçının ölümünü Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun.' ifadelerini kullandı.

Rasim Öztekin Kimdir?

Rasim Öztekin Kimdir?

Rasim Öztekin 14 Ocak 1959'da  İstanbul'da doğmuştur. Türk tiyatrosinema ve dizi oyuncusudur.

Oyuncu Pelin Öztekin'in babasıdır. İstanbul'daki Galatasaray Lisesinin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Nöbetçi Tiyatro’da amatör çalışmalarla edindi. Ferhan Şensoy'un Orta oyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı. 2016 yılında Kel Hasan Efendi'nin kavuğu, Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredildi. 20 Eylül 2020 tarihinde ise kavuğu Şevket Çoruh'a devretmiştir.

1992-1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Youtube kanalından yayınlar yapmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın