Görüş Bildir
Haberler
Unutulmaz Bir Yaz İçin Yapılması Gereken 10 Şey

etiket Unutulmaz Bir Yaz İçin Yapılması Gereken 10 Şey

Yaz geliyor, aylardır beklediğimiz güneşli ve (umarız) bol tatilli günler kapımızda! Ama bu yaz bir farklı olsun, ailemizle yazlığa gidip akşamları çekirdek eşliğinde sahili turlamak yerine unutulmaz bir yaz yaşayalım istiyoruz. Peki bu yazı ölümsüzleştirmek için neler yapabiliriz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lunapark’ta rengarenk bir gün geçir!

Çocukluğumuzun en renkli anılarını yeniden yaşamaya ne dersiniz? Tek ihtiyacın olan seninle eğlenecek birkaç arkadaşını kandırmak! :)

Yazın tadını çıkarın!

Gerçekten!  Baharda yapılan diyetin bir karşılığı elbet olmalı! Tatmadığınız dondurma kalmasın!

Kampa gidin!

Kışın stresini atmak için arkadaşlarınızla doğanın tadını çıkarmaktan daha keyifli ne olabilir ki? Gece denize girme deneyimini de mutlaka yaşamalısınız!

Yeni tarifler öğrenin!

Yazın evde kendi buzlu çayınızı, enfes buzlu kahvenizi yapmaktan daha güzel ne olabilir ki? Eminiz kendinize en uygun aromayı bulacaksınız.

Yeni yerler keşfedin!

Macera olmadan yaz olur mu? Bu yaz bütçenize göre en keyifli seyahat planını yaparak yepyeni yerler keşfedin. Dilerseniz yazın en tercih edilen bölgelerini, dilerseniz gizlide kalmış size özel alanları keşfetmek içinse tek ihtiyacınız olan istek ve yakın arkadaşlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Farklı makyajınızla yazın rengi siz olun!

İster plajda ister festivalde, rengarenk makyajınız ve tırnaklarınızla ortamın unutulmazları arasında yeriniz alın. Unutmayın, kışın muhafazakarlığına inat yaz tüm asilikleri ve farklılıkları ile geliyor.

Modayı baştan yaratın!

Sizin ne giyeceğinize ancak siz karar verebilirsiniz. Peki neyi nasıl giyeceğinize? Yazın birbirinden renkli elbiseler, şıkır şıkır bluzlar sizin elinizden çıksa süper olur.

Takın piknik sepetini kolunuza!

Evet evet, piknik yapın! Doğayla iç içe harika bir günde pozitif enerjiyle dolun! Piknik sepetinizi taze meyvelerle doldurmayı unutmayın.

Bazı şeyleri geride bırakın!

Mesela dertlerinizi, tasalarınızı, geçmişte yaşadığınız moral bozan olayları… Yaz demek tazelik demek, daha güçlü olmak demek! Her şeyi geride bırakmak demek. ;)

Denize, kuma ve güneşe doyun!

Bütün kış bugünlerin gelmesini beklemedik mi? E hadi! Gönlünüzce yüzün, kumsalda fink atın ve hatta dilediğinizce bronzlaşın! Yazın en güzel zamanlarını hak ettiğiniz şekilde değerlendirin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Cildinizi Koruyun

Bonus: Cildinizi Koruyun

Yazın tadını çıkarıp gönlünüzce eğlenirken güneşin zararlı ışınlarının cildinize zarar vermemesi için Yves Rocher UV Beauty Shield kreminizi  yanınıza almayı unutmayın… :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
211
167
84
67
61
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?