Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Yılbaşı Ücretleri Dudak Uçuklattı! Yılbaşında Hangi Ünlü Ne Kadar Alıyor, Biletler Ne Kadar?

Ünlülerin Yılbaşı Ücretleri Dudak Uçuklattı! Yılbaşında Hangi Ünlü Ne Kadar Alıyor, Biletler Ne Kadar?

Müge Kakşi
27.12.2021 - 19:38

Yeni yıla sayılı günler kala herkes yılbaşı kutlamaları hazırlıklarına başladı. Bir kısmı yılbaşına evlerinde dostlarıyla, ailesiyle sakince girecekken bir kısmı da yeni yılda eğlencenin içerisinde olmak istiyor. Birçok ünlü yılbaşında vatandaşlara eğlenceli zamanlar yaşatmak için mekanlarda konser veriyor olacak. Vatandaşlar ünlülerin yılbaşı ücretlerinin fiyatlarını ise merak ediyor. İşte ünlü isimlerin yılbaşı ücretleri ve bilet fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarkan

Tarkan

Tarkan yeni yılda Mısır'da sahneye çıkacak. Konseri izlemek için kişi başı 2000 Euro ödemek gerekiyor. Gece sonunda Tarkan'ın kazancı ise 1 Milyon Euro olacak.

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

İstanbul'da bir mekanda konser verecek Ajda Pekkan'ı izlemek isteyenlerin bilet ücretleri ise 10 Bin TL.  Ajda Pekkan ise sahneye çıkmak için 600 Bin TL'ye anlaştı.

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Kıbrıs'ta sahne alacak olan Özcan Deniz'i dinlemek isteyenler ise 4 günlük konaklamalı programda kişi başı 10 Bin TL'lik ödeme yapacak. Özcan Deniz ise sahneye çıkmak için 1 milyona yakın para alacak.

Hadise

Hadise

Yılbaşında Kıbrıs'ta olacak Hadise'yi sahneden izlemenin bedeli ise 7.750 TL.

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy yılbaşında Bolu'da sahne alacak. Diva'yı izlemek için kişi başı 2 günlük konaklamada 2.750 TL ödememek gerekecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tan Taşçı

Tan Taşçı

Kıbrıs'ta yeni yıla girecek isimlerden biri de Tan Taşçı. 3 gece konaklamalı ve ulaşım ücretlerinin de dahil olduğu Tan Taşçı konserine kişi başı 9.200 TL ödemek gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın