Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Demiray Erül Vefat Etti

Ünlü Oyuncu Demiray Erül Vefat Etti

Doktorlar, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi ve Çiçek Taksi gibi dizilerle adını geniş kitlelere duyuran tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Demiray Erül, 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cenazesi bugün Bodrum'da toprağa verilecek

Cenazesi bugün Bodrum'da toprağa verilecek

Erül'ün cenazesi bugün Bodrum Kerem Aydınlar Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Bodrum Ortakent Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Demiray Erül'ün vefat haberi sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamada şunlar dendi: 'İBB Şehir Tiyatroları değerli sanatçısı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Demiray Erül'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Türk tiyatrosuna başsağlığı dileriz.'

İBB Şehir Tiyatroları'nın açıklaması ⬇️

Demiray Erül Kimdir?

Demiray Erül Kimdir?

İzmir'de 18 Mayıs 1938'de dünyaya gelen Demiray Erül, oyunculuğa Şehir Tiyatroları'nda başladı. Erül, tiyatro dışında sinema ve dizi filmlerde de oynadı ve aynı zamanda seslendirme sanatçılığı yaptı.Şehir Tiyatroları'nın onlarca yapımında rol alan Demiray Erül, 'Arka Sokaklar', 'Köprü', 'Cennet Mahallesi', 'Kurtlar Vadisi', 'Patron Kim', 'Tatlı Hayat', 'Çiçek Taksi', 'İki Arkadaş', 'Böyle mi Olacaktı' gibi TV dizilerinde rol aldı. Erül, son olarak 'Doktorlar' dizisinde Nihat Altındağ karakterini canlandırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın