Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Komedyen Hayatını Kaybetti

Ünlü Komedyen Hayatını Kaybetti

Onedio Medya
05.09.2014 - 00:47 Son Güncelleme: 05.09.2014 - 00:54

Komedyen ve televizyon sunucusu Rivers 81 yaşında New York'ta hayatını kaybetti. Geçen hafta kalbi duran Rivers, hastanede yaşam destek ünitesine bağlanmıştı.

Amerikalı  komedyen ve televizyon sunucusu Joan Rivers, 81 yaşında hayatını kaybetti. Kızı Melissa Rivers, yaptığı yazılı açıklamada geçen haftadan beri Mount Sinai hastanesinde tedavi gören annesinin yaşamını yitirdiğini belirtti. Rivers, geçen hafta kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam destek ünitesine bağlanmıştı. Melissa Rivers, annesinin insanları güldürmekten çok mutlu olduğunu kaydederek, 'Son dileğinin bizim en kısa sürede tekrar gülebilmemiz olduğunu biliyorum' dedi.

Rusya'dan ABD'ye göçen bir ailenin çocuğu

Rusya’dan New York’a göç eden Yahudi bir ailenin çocuğu olarak 1933 yılında Brooklyn’de dünyaya gelen Rivers, 1950’li yıllarda sahne yaşamına başlamış ve  ABD televizyonlarında birçok başarılı programa imza atmıştı. Rivers, kendi döneminin en başarılı kadın komedyenleri arasında gösteriliyordu.

Filistin çıkışı tepki çekmişti

Rivers, son olarak 'Filistinli çocuklar ölmeyi hak ediyor' sözleriyle büyük tepki çekmişti.

Öte yandan Joan Rivers'ın bir şov programı için evinde çekim yapıldığı sırada kameralar kayıttayken duş alan kızını cep telefonuyla çekmesi tartışmalara neden olmuştu.

Yaptırdığı çok sayıda estetik ameliyatla da adından söz ettiren Rivers, Türkiye'de de gösterilen Nip/Tuck dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Acunn

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/unlu-ameri...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0