Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Analist Korkuttu! Dogecoin’den Tarihi Felaket Haberi Gelebilir

etiket Ünlü Analist Korkuttu! Dogecoin’den Tarihi Felaket Haberi Gelebilir

Ali Aydemir
04.07.2021 - 15:00

Ünlü analistin felaket senaryosu korkuttu! Son zamanların trend kriptolarından Dogecoin(DOGE) için olası felaket haberleri yayılmaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Analistin iddialarına göre büyük bir felaket yaşanabilir!

Analistin iddialarına göre büyük bir felaket yaşanabilir!

Bir şakadan ortaya çıkıp yükselişine gözlerimiz önünde devam eden DOGE, Elon Musk ve ekibi sayesinde ciddi seviyelere ulaştı. DOGE'nin maskotu Shiba cinsi köpek, yatırımcıların büyümek ve bir topluluk oluşturmak için internetin gücünü gerçekten kullanması bakımından benzersizdir. Kripto borsasının eğlenceli dünyasını lehine çeviren DOGE, Musk tivitleriyle yükselmeye devam etti. 0.73 dolar seviyelerini gören DOGE, son düşüşünü 0.17 dolar seviyelerine kadar gerileyerek yaptı. Ünlü bir analiste göre ise, DOGE'nin bu yükseliş ve düşüşleri bir döngü içerisinde devam edecek. Bu döngüye göre yakın zamanda büyük bir felaket yaşanabilir.

Olası bir düşüş nasıl bir etki yaratır?

Sıklıkla DOGE hakkında olumlu yorumlar ve yükselen bir gidişat görüyoruz. Olumlu gidişatın mimarı Musk, DOGE'nin büyük bir kitle tarafından ilgi görmesini sağladı. Yatırımcıların portföylerine almaktan çekinmediği DOGE, felaket senaryosunun gerçekleşmesiyle beraber olumsuz haberlere konu olabilir. Felaket senaryosu hakkında konuşan analist, DOGE'nin 2022 yılında dip seviyeleri göreceğini iddia ediyor. Yaşanması beklenen bu düşüşün, diğer yıllara göre daha büyük ve şiddetli olacağı görüşünde.

Düşüşte pandeminin de etkisi var.

İlk yükselişini 2015 yılında yaşayan DOGE, tam 973 gün boyunca yükselişine devam etti. Sonrasında ise, yaklaşık 798 gün boyunca düşüş seyrine girdi. Bunun ilk döngü olduğunu belirten analist, Mart 2020’de yaşanan bu düşüşün, pandemi sebepli satış baskısından da kaynaklanmış olabileceğini vurguladı.

İlginin düşebileceği öngörülüyor.

420 günlük yükselişi hatırlatan analistle birlikte oldukça ciddi miktarda yatırımcı da zamanını tam olarak kestiremeyeceği bu düşüşü bekliyor. Bu düşüşün Dogecoin'e ilgiyi düşüreceği de yaygın görüşler arasında.

Düşüş ihtimali için tarih verdi!

DOGE'nin düşüş beklentisi konusunda birçok farklı görüş ortaya atıldı. Ancak, ilk defa bir analist DOGE'nin söz konusu döngüsüne dikkat çekiyor. Özellikle belli zaman aralıklarında yükselen ve düşen DOGE, analiste göre yine belli bir periyot içerisinde düşüş ve yükselişler yaşayacak. Düşüş zamanı hakkında tahmin yürütmeye çalışan analist, 420 günlük kesintisiz yükselişe dikkat çekerek önümüzdeki yıl Mayıs ayında DOGE'nin 0.054 dolar civarında işlem göreceğini düşünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın