Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Amerikan Kongre Üyesi Barry Moore’un Portföyündeki Kripto Paraları Söylüyoruz!

etiket Ünlü Amerikan Kongre Üyesi Barry Moore’un Portföyündeki Kripto Paraları Söylüyoruz!

Ali Aydemir
17.07.2021 - 10:30

Tüm dünyada kripto rüzgarları esmeye devam ediyor. Amerikan kongre üyesi Barry Moore, Mayıs ve Haziran aylarında 5.000 dolarlık kripto para satın aldığını duyurdu! Hangi coinleri radarına aldığını söylüyoruz.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ethereum, Cardano ve Dogecoin'i radarına aldığını duyurdu!

Ethereum, Cardano ve Dogecoin'i radarına aldığını duyurdu!

Kongre üyesi B. Moore, ETH, DOGE ve ADA alımlarını duyuran bir açıklama yaptı. Moore'un yatırım yapmasından sonra gözler kriptoların fiyatlarındaki değişikliklere çevrildi. Moore, mayısın ilk haftası 1,000 ile 15,000 dolar arasında ETH alımı yaptıktan sonra ikinci haftasında aynı seviyelerde ADA satın aldı. Haziran ayı itibariyle ise 1000 dolar olduğu düşünülen seviyede DOGE aldı.

Toplam 75.000 dolar değerinde varlığı olduğu düşünülüyor!

srv.onedio.com

Montgomery metro bölgesi temsilcilerinden olan ve kripto dünyasıyla yakından ilgili olduğu bilinen birkaç kongre üyesinden biri olan Moore, binlerce dolarlık yatırım yaptığını açıklamıştı. Portföyünde bulunan kripto paralarının değerinin 75.000 dolar olduğu düşünülüyor. Son aylardaki kripto paralardaki düşüş onu da etkilemişe benziyor.

Daha önce adil rekabete yönelik yasa çıkmıştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 2012 yılında kabul edilen yasaya göre, kongre üyeleri yatırımlarını açıklamakla yükümlüdür. Bunun sebebi ise haksız rekabetin önüne geçmek, içerden alınan bilgilerin dengeleri değiştirmemesi ve adil bir yatırım ortamı oluşturmaktır.

Bitcoin'i ortadan kaldırmak istedi.

srv.onedio.com

Geçtiğimiz hafta komite toplantıları esnasında kripto uzmanlarıyla mevcut düzenlemelerle ilgili bir oturum yapıldı. Temsilcilerden Sherman, Bitcoin ticaretini sonlandırma düşüncesini dile getirirken birçok temsilci yeni yatırımlar ve yatırım teknolojileri üzerinde düşünmek istediklerini dile getirdi.

Olumsuz etkiledi.

ETH, ADA ve DOGE yatırımı sonrası Moore'un beklentisi kursağında kaldı. Fiyatların düşüşünden sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nahit AYDOGMUS

pxp hodl ,💥