Görüş Bildir
Haberler
Üniversite Öğrencisini Gasp Edip Polisin Üzerine Yürümüşlerdi: Şehir Eşkıyalarına Verilen Ceza Belli Oldu

etiket Üniversite Öğrencisini Gasp Edip Polisin Üzerine Yürümüşlerdi: Şehir Eşkıyalarına Verilen Ceza Belli Oldu

Geçtiğimiz eylül ayında bir öğrenciyi gasp ettikten sonra hastanede polisin üzerine yürüyen iki şehir eşkıyasının görüntüleri kamuoyunda tepki toplamıştı. Bugün o eşkıyalara ‘silahlı tehdit’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından ayrı ayrı 6 buçuk yıl hapis cezası verildiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nihat Yıldız (22) ve arkadaşı Burak Baştürk (25) Balıkesir'de üniversite öğrencisi A. D.'yı darbedip, cep telefonu ile cüzdanını gasp etmişti.

Magandalar ardından olay sonrası gittikleri hastanede de polisin üzerine yürümüş ve o anlar kameralara yansımıştı.

Şehir eşkıyaları görüntülerin yayılmasının ardından tutuklanmıştı. 👇

"Beni öldürmeye teşebbüs ettiler"

"Beni öldürmeye teşebbüs ettiler"

Mühendislik Fakültesi öğrencisi olan A.D. yaşadıklarını şöyle anlatmştı:

'Olay 24 Eylül Pazartesi akşamüzeri bulunduğumuz çocuk parkında meydana geldi. Üniversiteli yeni mezun arkadaşlarımla çardakta sohbet ederken 3 şahsın saldırısına uğradık. Uyuşturucu ve hap etkisinde olduğuna inandığımız ve kendilerini daha önce tanımadığımız kişiler, bizlerden ne istediklerini anlayamadan saldırdılar. Korkuluklardan baş üstü ters düşürüldüm. Düşmenin etkisiyle sersemledim. Yüzüme tekme aldım, burnum patladı ve kanamaya başladı. Beni kaldırıp çitlerden aşağıya atmak istediler. Beni öldürmeye teşebbüs ettiler. Olaya müdahale etmek isteyen arkadaşlarım silahla  korkutuldular. Kanala düşmemek için öne hamle yaptığımda ise çelme takıp, düşürdüler. Düştüm, çenemi betona çarptım ve artık kendimden geçiyordum. Üzerimden cüzdanımı ve cep telefonumu ben yerdeyken gasp ederlerken bıçaklanmamak için direnç göstermedim. Uzaktan polis siren sesleri gelince bırakıp kaçtılar.'

3 suçtan yargılanmaya devam

3 suçtan yargılanmaya devam

Hürriyet'ten Musa Kesler'in aktardığına göre bugün yapılan duruşmada ‘silahlı tehdit’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından Yıldız ve Baştürk’e ayrı ayrı 6 buçuk yıl hapis cezası verildi. 

İki zanlının da cezalarında herhangi bir indirim yapılmazken ‘yağma’, ‘öldürmeye teşebbüs’ ve ‘polise mukavemet’ suçlarından yargılanmalarına da ayrıca devam edileceği bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
95
18
13
10
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aycan

Aldığı cezanın kaç yıl olduğunu değil, hapiste kaç gün kalacağını söyleyin. Denetimli serbestlik ayağına 2 günde salarlar.

Atakan Er

Allah sizi kahretsin onedio gibi. Videoyu izlicem 1.30 dakika reklam koymuşsunuz reklamı atla seçeneğide yok 1.30 dakika reklam izletmeye çalışıyorsunuz

cyanide

Götündeki sinekleri kovan at misali gibi yürüyor adam