Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Paylaşılan Görüntüler Büyük Tepki Çekmişti: Şehir Eşkıyaları Tutuklandı

etiket Sosyal Medyada Paylaşılan Görüntüler Büyük Tepki Çekmişti: Şehir Eşkıyaları Tutuklandı

FreiGeist
28.09.2019 - 00:23

Balıkesir’de arkadaşlarıyla parkta oturan bir üniversite öğrencisini darp ettikleri aktarılan, ardından Atatürk Şehir Hastanesi'nde polis memurlarının üzerine yürüyüp, bağırırken görüntülenen iki şahıs, 'Kasten adam yaralama' ile 'Görevli memura mukavemet, hakaret ve tehdit' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntüleri paylaşan Twitter kullanıcısı, şahısların "Biz buranın abisiyiz, kaçarsan sıkarım" diyerek ağabeyini öldüresiye darp ettiklerini duyurmuştu.

İki şüphelinin, polis memurlarının üzerine yürüyüp bağırırken görüldüğü video sosyal medyada hızla yayıldı ve tepkilere neden oldu. 

DHA'nın aktardığı bilgiye göre,  üniversite öğrencisi A. D.'yi (25) dövüp, parasını ve cep telefonunu gaspettikleri iddia edilen Nihat Y. (21) ve Burak B. (24), gözaltına alındı.

"Burada hem darp hem gasp var"

"Burada hem darp hem gasp var"

Darp edilen gencin kız kardeşi B.D. 'Burada hem darp hem gasp var. Direkt öldürmeye teşebbüs ediyorlar. Hastanedeki görüntüleri babam çekti. Şahıslar polise küfrediyorlar. 'Benim 54 dosyam var, 55 olsun' şeklinde söylemleri var. Ve ellerini kollarını sallaya sallaya gidiyorlar. Mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdık. Ama bu tip insanların, böyle elini kolunu sallayarak gezmeleri çok acı bir durum' dedi.

"O insanlar tam teçhizatlı 2 polisten korkmuyorsa sade vatandaş olan benim elimden hiçbir şey gelmez”

"O insanlar tam teçhizatlı 2 polisten korkmuyorsa sade vatandaş olan benim elimden hiçbir şey gelmez”

Balıkesir Üniversitesi'nde Mühendislik Fakültesi öğrencisi olduğunu belirten A.D. ise yaşadıklarını DHA'ya şöyle anlattı:

'Olay 24 Eylül Pazartesi akşamüzeri bulunduğumuz çocuk parkında meydana geldi. Üniversiteli yeni mezun arkadaşlarımla çardakta çekirdek yiyip, sohbet ederken 3 şahsın saldırısına uğradık. Uyuşturucu ve hap etkisinde olduğuna inandığımız ve kendilerini daha önce tanımadığımız kişiler, bizlerden ne istediklerini anlayamadan saldırdılar. Korkuluklardan baş üstü ters düşürüldüm. Düşmenin etkisiyle sersemledim. Yüzüme tekme aldım, burnum patladı ve kanamaya başladı. Beni kaldırıp çitlerden aşağıya atmak istediler. Beni öldürmeye teşebbüs ettiler. Olaya müdahale etmek isteyen arkadaşlarım silahla  korkutuldular. Kanala düşmemek için öne hamle yaptığımda ise çelme takıp, düşürdüler. Düştüm, çenemi betona çarptım ve artık kendimden geçiyordum. Üzerimden cüzdanımı ve cep telefonumu ben yerdeyken gasp ederlerken bıçaklanmamak için direnç göstermedim. Uzaktan polis siren sesleri gelince bırakıp kaçtılar. Buradan devletimin ve bütün vatan evlatlarının duyması için açık çağrıda bulunuyorum. Kamunun güvenliği, halkın emniyeti, insanlığın huzuru adına gereken ne varsa yapılmalı. Kolluk kuvvetlerinden isteğim öğrencilerin, gençlerin, kadınların, çocukların yaşam umudu olun. Benim başka devletim, sokağım, mahallem bulunmuyor. O insanlar tam teçhizatlı 2 polisten korkmuyorsa sade vatandaş olan benim elimden hiçbir şey gelmez” dedi.

AA'nın aktardığı bilgiye göre, daha sonra bölgeye gelen takviye ekiplerce gözaltına alınan zanlılar hakkında "Kasten adam yaralama" ve "Görevli memura mukavemet, hakaret ve tehdit" suçundan işlem başlatıldı.

Emniyet'teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar mahkeme tarafından tutuklandı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
485
289
42
15
14
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ne-derler-bilirsin

en acı olanı ne biliyo musunuz? kızcağız haluk leventi etiketlemiş gönderisine. Devlete olan güven bu kadar.

Mehmet K.

Klasik mahalle köpekleri; 0 donanım, 0 karakter, 0 kişilik, 0 beyin yaşı, ortalama 80 IQ seviyesi. İki üç dizi izleyip, mahalle kahvelerinin önünde karı kı... Devamını Gör

Emre.

Söylediklerinin biri haricinde hepsine katılıyorum.Bu şerefsizlerde 80 ıq yok kardeşim olsa o kadarla bile bir insanlık belirtisi olurdu, ama bu itlerde 1 gr... Devamını Gör

Aliye Kocabaş

amortisöru bozuk ibne daha yürümeyi bilmiyor ahkam kesiyo göt.

BİRKAN ŞAHİN

asdasdasdasdadsada:D