Görüş Bildir
Haberler
Uğur Şahin Açıkladı: Kaç Yıl Daha Korona İle Yaşayacağız?

Uğur Şahin Açıkladı: Kaç Yıl Daha Korona İle Yaşayacağız?

BioNTech’in kurucusu ve tepe yöneticisi Uğur Şahin, dünyanın gelecek 10 yıl daha Covid-19 ile yaşamaya alışması gerektiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Euronews'te yer alan habere göre, BioNTech’in kurucusu ve tepe yöneticisi Uğur Şahin, dünyanın Covid-19’un varyantlarıyla mücadelede “daha hazırlıklı” hale geldiğini savundu.

ABD’deki Pfizer ile birlikte Covid-19’a karşı ilk mRNA aşısını geliştiren Şahin, “Gelecek 10 yıl daha virüsle yaşamak zorunda kalacağımız gerçeğine alışmamız gerekecek” dedi.

'Omicron son varyant olmayacak'

'Omicron son varyant olmayacak'

Avrupa’da Covid-19’un Omicron varyantıyla ilgili vaka sayısındaki düşüşle ilgili olarak Şahin, Omicron varyantının virüsün son dalgası olmayacağı uyarısında bulundu.

Virüsün mutasyonlara uğrayacağını ve yeni varyantların kaçınılmaz olduğunu kaydeden Şahin, bununla birlikte dünyanın, “toplumların virüsle nasıl baş edilebileceğini anlama konusunda yeni bir döneme girdiğini” ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
23
15
12
11
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Akdağ

Daha aşı satmaya devam diyor yani.

Turkish Rap

Size küçük bir örnek: Türkiye de ki 81 şehirden ve sayısız marketten birinde manavım. sadece benim olduğum bölümde gün içinde en az 50 belki de daha fazla ki... Devamını Gör

Turkish Rap

An itibariyle virüs çıktığından beri 7/24 kolonyasız adım atmayan ve diğer her şeye dikkat eden bende korona virüse yakalandım dün berbatken şuan çok daha iy... Devamını Gör

Yeter

Virüsünüz batsın dünya kendini felakete sürükledi orta kesim fakir fakirler açlıkla karşı karşıya madem 10 yıl sürecekti bunca zırvalıklar saçmalıklar kapanm... Devamını Gör