Görüş Bildir
Haberler
Uçakta Cinsel İlişkiye Giren Çift Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Uçakta Cinsel İlişkiye Giren Çift Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Müge Kakşi
16.09.2021 - 19:15

Uçakta cinsel ilişkiye giren çiftin haberi sosyal medyada olay oldu. İrlanda Ryanair hava yollarına ait bir uçakta bulunan çift kimseyi umursamadan cinsel ilişkiye girdi. Uçakta bulunan başka bir yolcu ise çifti çekerek sosyal medya hesabından yayınladı. Cinsel ilişkiye giren çift herhangi bir yaptırım almadı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ryanair hava yollarına ait uçakta bir çift cinsel ilişkiye girdi. Uçakta bulunan başka bir yolcu, o anları telefonu ile çekip Twitter üzerinden paylaştı.

UÇAKTA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Hava yolu şirketinin kurallarına göre, uçakta ilişkiye giren çiftlerin uçaktan indirilmesi gerekiyordu, ancak çifte herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Çiftin, kimseyi umursamadan ilişkiye girmesi diğer yolcuların tepkisine yol açtı.

DİĞER YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada videoyu izleyen kullanıcılar da çiftin, aile ve çocukların yanında bu tür hareketlerde bulunmasının doğru olmadığını ve çift hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması gerektiğini söyledi. Çiftin, kim olduğu ve hangi seferde cinsel ilişkinin yaşandığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
34
20
19
16
13
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rendan34

Allah sizin belanızı versin terbiyesizler, bi de utanmadan linksiz içerik yapmışsınız.

Yellowfth

Ülkede cidden ahlak kalmamış içeriği paylaşıyosun link niye koymuyorsun kardeşim.

Kırpapatyası

Uçakta nee demek yaa eve gitseydiniz yaa