Görüş Bildir
Haberler
Uçakla Seyahat Etmenin Sağladığı 10 Fayda

Uçakla Seyahat Etmenin Sağladığı 10 Fayda

Atlasglobal
02.11.2015 - 23:55

1- ‘'Zaten 5 gün tatili zor kopardım, 1 gününü yollarda harcayamam’’ diyorsan, tercih edebileceğin en hızlı ulaşım yoludur.

2- Uçak biletini seyahat tarihinden önce kampanyaları takip ederek alırsan, aşırı uygun fiyatlara uçabilirsin.

3- Saatler süren yolculuktan sonra bedenini terk etmek istercesine uyuşan bacaklara ve artık kafanı taşımaya pek de niyeti olmayan bir boyuna sahip olmazsın.

4- Kabul edelim; kanatların yok. Yerden yaklaşık 10.000 metre yukarıda, bulutlara dokunabilecek kadar yakından uçmanın tek yoludur.

5- Yola çıktığın şehre kuş bakışı vedalaşma, gittiğin şehre ise kuş bakışı merhaba deme şansın olur.

6- Sevdiklerine kavuşma heyecanını yollarda süründürmemiş, onlara bir an önce kavuşmuş olursun.

7- Hayatında ‘’Dinlenme Tesisi’’ diye bir gerçek yoktur ve bedava Wi-Fi noktaları sayesinde sosyal medyada dilediğin gibi takılırsın.

8- Havaalanlarında bulunan Duty Free’lerde içindeki alışveriş meraklısını normalden daha ekonomik bir yolla açığa çıkarabilirsin ya da almayacağın varsa bile fırsatı kaçırmamak için sepetini tıka basa doldurursun!

9- ‘’Dünyanın diğer ucuna en hızlı nasıl giderim?’’ sorusunun tek yanıtı uçarak seyahat etmektir.

10- Özel eğitimli hostesler ve sunulan servis ile kendinizi part-time bir kral/kraliçe gibi hissedersin.

BONUS 1: Efsane haline gelmiş Atlasglobal keklerinden veya sandviçlerinden yeme şansın olur. Sana sadece seçmesi kalır :)

BONUS 2: Eğer bizimle uçuyorsan, pilotlarımız sayesinde uçuş korkusu senin için yalnızca bir belirtisiz isim tamlaması haline gelmiş demektir :)

BONUS 2: Eğer bizimle uçuyorsan, pilotlarımız sayesinde uçuş korkusu senin için yalnızca bir belirtisiz isim tamlaması haline gelmiş demektir :)
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
12
10
7
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın