Görüş Bildir
Haberler
Üç Büyüklerden Bayram Mesajı

Üç Büyüklerden Bayram Mesajı

Fatih
04.10.2014 - 01:12

Üç Büyüklerden Bayram Mesajı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanları, takımlarının resmi internet sitesinden bayram mesajı yayınladı.

Fikret Orman’ın bayram mesajı şu şekilde;

Başkanımız Fikret Orman, yayımladığı mesajla Camiamız'ın ve taraftarlarımızın Kurban Bayramı'nı kutladı.

İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği bayramlar, aynı zamanda milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı insanları birleştiren özel günlerdir.

Sevdiklerinizle bir arada; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm Camiamızın ve taraftarlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

Fikret Orman

BJK Yönetim Kurulu Başkanı

Aziz Yıldırım'ın bayram mesajı şu şekilde;

Kurban Bayramı’nın sporcularımıza, büyük Fenerbahçe’nin büyük taraftarına, Divan ve Genel Kurul Üyelerimize, tüm kulüp çalışanlarımıza, camiamıza, spor dünyamıza ve ülkemize mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ederim.

Saygılarımla,

AZİZ YILDIRIM

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Ünal Aysal'ın bayram mesajı şu şekilde;

Sarı Kırmızı renklere gönül veren, bütün dostlarım ve Galatasaray Kulübü çalışanları;

Kültürümüzün nadide bir parçası olan bayramlardan bir tanesini daha karşılamanın heyecanı içindeyiz. Birlik, beraberlik ve paylaşma kavramlarını hayatımızda ön sıraya koyduğumuz günler bayramlar olsa da, Galatasaraylı olmak bizlere bu kavramlarla beraber yaşamayı öğretti.

Geçtiğimiz 3,5 yıllık dönemde Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihsel misyonumuz olan, Türkiye'yi uluslararası alanda en başarılı şekilde temsil görevini amaçlarımızın başına koyduk. Karşılaştığımız zorluklar hiçbir şekilde bizleri yıldırmadı, aksine hep birlikte çalışarak Galatasaray bayrağını zirvede dalgalandırmanın kıvancını yaşadık.

Sadece bir spor kulübü olarak değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli parçalarından bir tanesi olarak, Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizin kuruluşunda ortaya koyduğu değerlere bağlı nesiller yetiştirmek Galatasaray Spor Kulübü'nün bir başka ereği oldu. Gelişen ve kalkınan Cumhuriyetimizde, rekabet ve sosyal sorumluluk gibi temel değerlere sahip Kulübümüz, siz değerli arkadaşlarımın çabalarıyla bu amacını her daim gerçekleştirmenin peşinde olacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü, hiçbir kişi ve kuruma bağlı olmadan, kurumsal bir değer olarak spor dünyasının yanında var olduğu her alanda fark yaratacak bir değer olduğunu siz çalışma arkadaşlarımın üstün gayretleri ile göstermiştir ve göstermeye de devam edecektir.

Unutmamanızı isterim ki, Kurucumuz ve ilk Başkanımız Ali Sami Yen Bey'den bu yana tüm Başkanlarımızın belirttiği üzere; 'Galatasaray, Batı'ya açılan penceredir.' O pencereden giren ışığın aydınlığında yürüttüğünüz çalışmalar ise başaracaklarımızın garantisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle yaklaşan Bayramın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyor, herkesin bayramını tüm içtenliğimle kutluyorum.

Ünal Aysal

Başkan

Galatasaray Spor Kulübü

MedyaSpor

Kaynak: http://www.medyaspor.com/haber/uc-buy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0