Görüş Bildir
Haberler
Twitter Otomatik Başlayan Video Testlerine Başladı

Twitter Otomatik Başlayan Video Testlerine Başladı

Onedio Medya
30.03.2015 - 09:27 Son Güncelleme: 30.03.2015 - 12:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter Otomatik Başlayan Video Testlerine Başladı

Twitter da artık tıpkı Facebook gibi kendi uygulaması içerisinde otomatik olarak başlayan videolara yer vermeye başlayacak. Twitter, ABD basınında yer alan haberlere göre kısıtlı sayıdaki ABD’li kullanıcıya videoları otomatik başlar şekilde göstermeye başladı. Özelliğin sadece ABD’de açılması, Twitter’a gelen son güncelleme sonrasında özellik listesinde böyle bir şey yer almamasına rağmen yayına girmesi de Twitter’ın özelliği test etmeye başladığını işaret ediyor.

Twitter’ın belli bir süre önce başlattığı video içerik desteği ve video içeriğe önem veren vizyonun sonuçlarını da maddi olarak görmek istiyor. Facebook da otomatik başlayan videolar konusunda bazı adımlar atmış ve ardından da video reklamlara önem vermeye başlamıştı.

Konuyla ilgili olarak Twitter’ın basın sözcüsü de test edilen özelliği doğruladı ve “Promoted Video” reklamcılığı için kullanılmasının planlandığını belirtti. Twitter’daki videolar sessiz olarak başlayacak, kullanıcıların videoya tıklamaları durumunda tam ekrana geçecerek sesli olarak oynamaya başlayacak.

Twitter’ın video reklamlar konusunda nasıl adım atacağı ve video reklamların Twitter’ın gelirlerine nasıl etki edeceğini ise zaman gösterecek.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/03/30/twitte...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0