Görüş Bildir
Haberler
Twitter En İyi 2 Çalışanını Youtube ve Dropbox'a Kaptırdı

Twitter En İyi 2 Çalışanını Youtube ve Dropbox'a Kaptırdı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'da ayrılıklar devam ediyor.

Twitter ürün yönetimi başkan yardımcısı Christian Oestlien ve Ürün Yöneticisi Todd Jackson salı günü -tabii ki- Twitter üzerinden Youtube ve Dropbox'a geçeceklerini duyurdu.

İkisi de kayda değer ayrılıklardı. Linkedln profiline göre, Oestlien sürekli değişen platforma yalnızca 11 ay dayanabildi.

Youtube sözcüsüne göre, Oestlien Ağustos ortasında başladığı ürün yönetimi yöneticiliğinde video platformu oluşturma ve video oluşturanlar için araçları geliştirmeye yardım etme görevlerine sahip.

Twitter'ın büyümesindeki düşüşü göz önüne aldığımızda ayrılığı sürpriz değil. Geçtiğimiz 3 ayın sonunda 308 milyon kullanıcısı olan platform, bu 3 ayda kullanıcı sayısını 316 milyon kullanıcıya çıkardı. Analistlerin tahmin ettiğinden daha yüksek ancak düşük olduğu inkar edilemez.

Jackson ise içerik ve keşfet kısımlarında gelişimi sağladığı platformda 16 ay kalabildi. Dropbox için ayrılığı keşfet kısmı yerine okuyamadığınız ancak okumak isteyebileceğiniz Tweetlerin gösterildiği 'sen buralarda yokken' ve tweet ve takip önerileri yapan 'magicrecs' özellikleri geldikten 4 ay sonra oldu.

Geçici CEO Jack Dorsey Haziranda yapılan hissedar brifinginde Twitter'ın stratejisinde bir değişiklik beklemediklerini söylerken, son ayrılıklar tersini söylüyor. Eski CEO Dick Costolo Haziranda Wall Street incelemelerini yapmayı bıraktı. İki hafta önce, İletişim Başkanı Gabriel Sticker ortak bir kararla atıldı.

Başka bir deyişle, Oestlien ve Jackson'ın ayrılıklarının son olması beklenmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın