Görüş Bildir
Haberler
Twitch Yayınlarıyla da Takipçilerinin Ateşini Yükselten Yetişkin Film Yıldızları

Twitch Yayınlarıyla da Takipçilerinin Ateşini Yükselten Yetişkin Film Yıldızları

Croft
11.07.2022 - 13:17

Dünyanın en büyük canlı yayın platformu olan Twitch genel olarak oyun yayınlarıyla öne çıksa da platformda hemen her konuda içerik bulmak mümkün. Kimi çok ünlü yetişkin film yıldızlarının da yolu Twitch'e düşüyor ve hayranlarının karşısına farklı içerikler ile çıkıyorlar. İşte Twitch yayınlarında hayranları ile buluşan ünlü yetişkin film yıldızları.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adriana Chechik

1. Adriana Chechik

Ünlü oyuncunun Twitch'te 737 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Güzel yıldız şimdilerde Sekiro: Shadow Die Twice oynamakta.

2.

3. Sasha Grey

3. Sasha Grey

Ünlü yetişkin film yıldızı Sasha Grey'in Twitch'te tam 1 milyonu aşkın takipçisi var. Elden Ring'den tutun da Among Us'a kadar pek çok popüler oyunu canlı yayında takipçileriyle birlikte sohbet ederek oynuyor.

4. Valentina Nappi

4. Valentina Nappi

31 yaşındaki yetişkin film oyuncusu pek de düzenli aralıklarla olmasa da Twitch yayınları yapıyor. Dark Souls gibi benim diyen oyunculara bile ecel terleri döktüren oyunlardan hot tub yayınlarına kadar uzanan geniş bir yelpazesi var.

5. Mia Malkova

5. Mia Malkova

Pek çok farklı oyun türünü keyifle oynayan yıldız isim bunları yaklaşık 639 bin takipçisiyle de paylaşıyor. Oyun yayınlarının yanı sıra sohbet ve hot tub yayınlarıyla da platformu düzenli kullanan yıldızlar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mia Khalifa

6. Mia Khalifa

Dünyanın en ünlü yetişkin film yıldızlarından olan Mia Khalifa mesleği bırakmasının ardından Twitch dünyasına adım atmıştı.

7. Romi Rain

7. Romi Rain

Twitch yayınlarında hayranlarıyla buluşan bir diğer isim de Romi Rain. Kendisini Nintendo Switch ve PlayStation oyuncusu olarak tanımlayan Rain'in Twitch kanalının açıklaması ise epey manidar; 'evet, ben de oyun oynuyorum!'

8. Alana Evans

8. Alana Evans

46 yaşındaki yetişkin film yıldızı Alana Evans Twitch yayınlarında izleyicilerinin karşısına farklı oyunlarla çıkıyor. Kanal açıklamasında ise oyun oynamanın hayatının önemli bir parçası olduğunu dile getirmiş vaziyette.

9. Rahyndee James

9. Rahyndee James

Fortnite gibi rekabetçi oyunların yanı sıra sohbet yayınlarıyla da kamera karşısına geçen yetişkin film oyuncusu yayınlarına düzensiz aralıklarla devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
21
9
8
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın