Görüş Bildir
Haberler
Twitch Abonelik Fiyatları, Asya Ülkeleri İçin Artık Daha Ucuz Olacak

Twitch Abonelik Fiyatları, Asya Ülkeleri İçin Artık Daha Ucuz Olacak

Burak Kaya
24.07.2021 - 17:28

Dünyanın en popüler yayın platformlarından olan Twitch, artık Asya-Pasifik bölgesindeki kullanıcılar için daha ucuz olacak. Yapılan açıklamayla birlikte her ülkede farklı oranlarda indirimler yapılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitch, indirim yapmaya hazırlanıyor.

Avrupa için indirim yakın.

Avrupa için indirim yakın.

Şimdilik Asya ülkeleri için indirime giden Twitch, önümüzdeki günlerde Avrupa ülkeleri içinde abonelik fiyatlarında indirime gitmeye hazırlanıyor.

Hali hazırda ülkemizde yerel fiyatlandırmaya giden Twitch, abonelik başına 9.99TL'lik bir ücret alıyor. Bu yeni indirimin Türkiye'yi etkilememesi ama Avrupa genelinde birçok ülkeyi etkilemesi bekleniyor.

İndirim iyi bir şey mi?

İndirim iyi bir şey mi?

Twitch'te aboneliklere yapılan indirimler, izleyiciler için bir hayli güzel çünkü izleyiciler aynı anda birçok sevdiği yayıncıya abone olma şansı yakalıyor.

Fakat bu indirimlerden dolayı yayıncılar, büyük gelir kayıpları yaşamak ile yüz yüze kalıyor. Ülkemizde yerel fiyatlandırmaya geçtikten sonra birçok küçük yayıncı, gelir anlamında zarar etmeye başladı.

Twitch her ne kadar ilk başlarda yayıncılara destek olsa bile, izleyici sayısını belirli bir seviyenin üstüne çıkartamayan yayıncılar için gelecekte maddi sıkıntılar yaşamaları yüksek bir ihtimal.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın