Görüş Bildir
Haberler
Tuvalete Oturma Şekline Göre Ne Kadar Elitsin?

etiket Tuvalete Oturma Şekline Göre Ne Kadar Elitsin?

Biliyorsunuz ki, herkesin tuvalete oturma biçimi farklı. Orası insanların en gizli bölümü ve orada ne şekillere girildiği meçhul. E bakalım, sen tuvalete nasıl oturuyorsun? Seçimini yap da ne kadar elit olduğunu öğren! 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen bu oturma şekillerinden hangisini tercih ediyorsun? 😅

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Pek bi kararsızsın!

Sen tam elit olmakla olmamak arasında kalış gibisin. Bir yandan 'başka türlü oturarak daha rahat olur muyum?' diye düşünüyorsun. Bir yandan da 'aman biri kapıyı açar da beni öyle görür' diye de endişeleniyorsun. Pek rahat değil gibisin. Normal hayatında da insanların senin için söylediklerini çok fazla önemsiyorsun. O yüzden bazen olmak istemediğin gibi elit elit davranışlar sergileyebiliyorsun. Amann insanları ne umursuyorsun? Sen rahat, doğal olduğun zaman çok daha elitsin canım. Böyle kendini kasıyorsun falan hiç gerek yok böyle şeylere. Bırak insanlar senin doğallığını KISKANSINLAR!

Resmen elitlikten kırılacaksın!

Aman amann amann bu ne elitlik? Vallahi bu şekilde rahat ediyorsan helal olsun! Tuvalette oturma şeklini geçtim normal hayatında da oldukça elitsin. Tarzın olsun, konuşma şeklin olsun vallahi insanları imrendire imrendire bir hal oluyorsun. Bu ne böyle yoksa kraliyet ailesinden mi geliyorsun? Hayatını cillop gibi yaşıyorsun. Sürekli gezmeler, alışverişe çıkmalar... Bu millet senin her haline hasta hasta! Seni resmen ÇEKEMİYORLAR!

Resmen paçalarından elitlik akıyor!

Sen var ya inanılmaz bir elitliğe sahipsin? Bu fikir aklına nasıl geldiyse helal olsun! Umarım oldukça rahatsındır. Neyse, elitlik konusuna gelecek olursak, senin maşallahın var. Paçalarından resmen elitlik akıyor... Bir insan hem tarzıyla hem yürüyüşüyle hem gülüşüyle bu kadar elit olabilir mi? Eğitimini tamamlamış, öğrenmeye açık biri olarak inanılmaz bir zekaya sahipsin. Bu oturma şekli de zaten hep bundan dolayı aklına geldi. Değil mi? Sen daha çok zekanla ön plana çıkıyorsun. Vallahi buralarda harcanıyorsun. Seni çekemeyen yüzlerce insan var. Amann dikkatt! Kem gözlülerde uzak dur. Bu elitliği İÇTEN İÇTENNN ÇEKEMEYENNN  çokk insan var!

Yerine göre elit yerine göre halktansın!

Vallahi sen yerine göre elit yerine göre de halktan bir insan oluyorsun. Mantık belli! Tek olduğunda 'amann canımmm ne elitliği?' diyorsun. İstediğin gibi takılıyorsun. Hiçbir şey umrunda olmuyor. Bütün iğrençlikleri yapıyorsun. Fakat bir ortama girdiğinde de elitliğin gibisine vuruyorsun. Bunu nasıl başarıyorsun? Bize de biraz tüyo ver de elalem biraz elitlik görsün. Etrafındaki insanlar senin yüzüne gülüyor ama arkandan da buram buram kıskançlık kokuları yayıyor. Çünkü en iyisi, en mükemmeli sensin. Senin kanında var bu çakallık. İnsanları resmen parmağında oynatısın. Kimsenin de ruhu duymaz. Herkes ayağını denk alsın!

Sen elitliğin bir üst seviyesi misin?

Sen bambaşkasın! Elitlik konusunda herkesten daha farklı bir olaya sahipsin. Etrafındaki insanlar tarzlarıyla, paralarıyla veya gittiği yerlerle elitliklerini gözüme sokarken sen zekanla ön plana çıkıyorsun. Kendini öyle bir geliştiriyorsun ki, fikirlerinle adeta çığır aşıyorsun. Tarzın bir yana ağzından çıkan kelimeler seni elit bir insan yapıyor. E sen de böylesin! Herkesten farklı olmayı seviyorsun. Senin olayın bu dostum! İnsanları düşüncelerinle alt ediyorsun. Ortamda sen varken kimseye söz hakkı düşmüyor bile. ÇATIR ÇATIR ÇATLASINLAR!

İnsanı zorla elit yapıyorlar yahu!

'Vallahi dışarıda mecbur elit görünüyoruz da tek başımayken elitlik falan kalmıyor' der gibisin. Normalde elit falan olmak istemiyorsun ama dışarıdaki hayat buna izin vermiyor. İster istemez elit olmak zorundaymışsın gibi hissediyorsun. O yüzden elinden geleni yapmayı çalışıyorsun. Bu durum hiç hoşuna gitmiyor. Gerim gerim geriliyorsun, çünkü rahat olmak istiyorsun. Eve gelince veya kendi alanın olan bir yerde olunca bir salıyorsun. Biri seni o halde görse resmen şaşırır yani. Amann rahatlığın her zaman daha ön planda. Ama dışarıda da insanlar sana tapıyor. Nesin sen, KRAL MISIN YOKSA KRALİÇE Mİ?

Elitlik sana çok yabancı bir kavram!

Amannn sen elitliği bir salmışsın, dünya yansa umrunda değil. Her şeyi kafana göre yapıyorsun. Mesela kıyafet konusunda markaya değil rahatlığa bakıyorsun. Üstündeki kötüymüş falan umrunda değil. Sen onu giymek istiyorsan giyiyorsun. Her şeyin en sadesini en rahatını tercih ediyorsun. İnsanlar kasım kasım kasılırken sen rahatlığın keyfini çıkarıyorsun. Milletin en büyük derdinin bu olması seni güldürüyor bile. Amann boş ver en güzelini yapıyorsun. İnsanlar ÇILLDIRSINNN!

Yürüyen bir elitsin!

Sen elit olmak için her yolu deneyenlerdensin! Gerek tarz konusunda gerek hayat standartların konusunda gerekse eğitim konusunda her zaman en iyisini seçmeye odaklanıyorsun. Hiçbir şeyin altında kalmayı asla kabul etmezsin. Sana sadece ve sadece en iyileri yakışır. Çünkü sen en iyisine layıksın! Bu yüzden de markalı kıyafetler, arabalar vs. her şeyin en iyisi sende. Gittiğin yerler bile lüks anam. Neyse bakalım, yürüyen bir elit olmak için oldukça çaba gösteriyorsun. Önüne gelen en iyi şey ne olursa olsun, onu yapıyorsun. Bu tuvalette oturma şekline bile yansımış gibi...

"Elitlik de ne?" der gibisin!

'Amann elitlik de ne?' dediğini duyar gibiyim. Vallahi haklısın. Durduk yere kendini kasmalar, ilgi çekmeye çalışmalar falan bunlar hiç sana göre şeyler değil. Sen her şeyin basitini, sadesini tercih eden bir insansın. Öyle süslü, cafcaflı şeylere gerek duymazsın. Elit olmaya çalışanların haline gülüp geçersin. 'Şöyle bir rahat olun ya salın' diye millete bağırasın var. 'Hele bi bakın bana, dibe düştüm ama mutluyum' tavrını takılıyorsun. Bu tuvalete oturma şekilleri de buradan geliyor herhalde. Aman dikkat et he! Peki söylesene, orada keyifler yerinde mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
766
506
165
88
76
67
31
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aykut Bulut

9 demeyen sıcıyorum demesin

Aslı Yılmaz

herkes 1 deki gibi yapmıyor mu yaa. bu şekiller ne.

Mehmet Demirağ

tabi ki 9 ... bunun dışında seçenek işaretleyen var mı acaba?