Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'ye Gelmek Üzereyken Tenisin Genç Yakışıklı Prensi Dimitrov

Türkiye'ye Gelmek Üzereyken Tenisin Genç Yakışıklı Prensi Dimitrov

Taflan Kandemir
07.04.2015 - 03:43 Son Güncelleme: 07.04.2015 - 17:57

1991 Doğumlu Süper Yakışıklı Raket

Grigor Dimitrov genç Federer ve genç Nadal iddialarıyla kortlarda adını duyurmuş, 2014 itibariyle ATP World Tour sıralamasında 11'inci sırada yer alan, geleceğin süper star adayı, günümüzün tenis prensi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sharapova'nın Eski Sevgilisi

Sharapova'nın Eski Sevgilisi

E genç yaşta gelen başarı, ileri seviye sayılan tekniği ve doğru dürüst turnuva kazanamamış olsa da maçlardan edindiği servetle standart bir ilişki yerine tercih ettiği bir gerçek: Erkeklerin yüreklerini hoplatan tenisçi Sharapova. Artık 'eski' sevgili.

Federer'in Veliahtı

Federer'in Veliahtı

27 Nisan - 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında İstanbul'da birlikte göreceğimiz Federer ile karşılaşma olasılığı olan Dimitrov için çok genç yaşında Federer'in eski antrenörü ile çalışırken 'Onun yaşındayken Federer dahi böyle değildi iltifatını almış, parlak bir sporcu.

Sharapova'yı Aldatmak

Sharapova'yı Aldatmak

Sharapova gibi meslektaş bir güzellikle çalkantılı ilişkisi sonrası ayrılan yolların gerisinde hamilelik dedikoduları olmuş olsa da, geçersiz o gebelik iddialarının yerine aldatma iddiaları daha çok konuşuluyordu.

Yakışıklı, genç, parlak ve başarılı

Yakışıklı, genç, parlak ve başarılı

Elbette zengin de.... Birkaç şampiyonluk dışında henüz çok büyük bir tenis başarısı olmamış olsa da, tarih boyunca bir ara 8'inciliğe kadar yükselebildiği ATP listesinde şuan 11'inci sırada olan Dimitrov milyonlarca dolarlık bir gelire sahip.

Ve bir centilmen

Ve bir centilmen

Mart 2015'te Amerika'daki gösteri maçında Federer'in karşısına tercih edilen sporcu olarak çıkan Dimitrov da aynen veliahtı olarak gösterildiği Federer gibi centilmen, sportmen, naif ve kibar. İkisini birlikte İstanbul'da izleyecek olmak yürek hoplatıcı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın