Türkiye'nin Tamamını ve Avrupa'nın Yarısından Çoğunu Gezmiş Gezginin Gözünden 14 Fotoğraf
Seymen Bozaslan, kurumsal hayattan kopmuş ve dünyayı ucuz ulaşım yolları ile karış karış gezmeye çalışan gezginlerden birisi. Buna da en yakınından, ülkesinden başlamış. Türkiye'deki illerin hemen hemen hepsini gezmiş. Sonrasında sıra Avrupa'ya gelmiş. Avrupa'nın da %70'ini bitirmiş durumda. Son 5 ülkesi kalmış Avrupa'da. Bunları da gezerek bu kıtayı tamamlamayı hedefliyor.
30'dan fazla ülke 70'den fazla şehir gezmiş şu ana kadar. Duracak gibi de gözükmüyor. Avrupa sonrasında, Asya'yı planladığından bahsediyor. Gezerken de, bastıra bastıra söylüyor: 'Ne fotoğrafçıyım ne gurme. Hatıralarımı paylaşıyorum sadece'.
Kendi gözünden hikayelerini paylaşıyor. Gezginin gözünden, şimdiye kadar gördüğü yerlerden 14 tanesine, kendi çektiği fotoğraflarla göz atalım.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın