Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin Gözü Bu Kararda: Kadir Şeker Serbest Kalacak mı?

etiket Türkiye’nin Gözü Bu Kararda: Kadir Şeker Serbest Kalacak mı?

Konya’da 22 yaşındaki Kadir Şeker, sevgilisini döven erkeğe engel olmak isterken yaşanan arbede sonrasında cinayet işlemiş ve tutuklanmıştı. Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezası almış ancak karar Yargıtay tarafından bozulmuştu. Kadir Şeker, bugün yeniden hakim karşısına çıkacak. Beklenti, Kadir Şeker’in bugün serbest kalması yönünde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yargıtay sonrası tahliye umudu

Yargıtay sonrası tahliye umudu

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Kadir Şeker’e Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen cezayı bozmuş ve yeniden yargılanma talep etmişti.

Kadir Şeker bugün yeniden hakim karşısına çıkıyor. Duruşma, Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde saat 14.00'da başlayacak.

Kadir Şeker neden tutuklanmıştı?

Kadir Şeker neden tutuklanmıştı?

Kadir Şeker, 5 Şubat 2020'de merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta duyduğu tartışma sesleri üzerine bir kadının şiddet gördüğünü düşünmüş, çifti ayırmaya çalışmıştı.

Bu sırada Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşan Kadir Şeker ile arasındaki boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Duran, hastanede hayatını kaybetmişti.

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan olan Kadir Şeker ile ilgili atılan bazı mesajlar şu şekilde;

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan olan Kadir Şeker ile ilgili atılan bazı mesajlar şu şekilde;
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
22
16
8
6
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Remzi Duran

Merhaba ben kadir şeker'in öldürdüğü özgür duran'ın kardeşiyim bakın arkadaşlar sizlerin basından duyduğunuz hiç bir şey doğru değildir gerçekler belgeleri i... Devamını Gör

Great work

Bakmazlar kardeşim bu zihniyet twitterda 280 karakterden hüküm verip milleti idam ediyor yada beraat ettiriyor. Herkes hakim, savcı olmuş.

Ne gerek var

İyi o zaman her kavga edeni bıçaklayalım kavgayı ayırma bahanesiyle. Serbest bırakılırsa bundan sonraki benzer olaylara örnek teşkil edecektir ve ard niyetle... Devamını Gör

Ne gerek var

Sosyal medya yargıçlarına kulak asmayın.Bu bir cinayettir.

aprek

Ölen kişinin bıçağıyla onu öldürse arbede sırasında anlarım ama kendi üzerindeki bıçakla öldürmüş. Ben 40 yaşındayım hiç bıçak, silah vs taşımadım üzerimde. ... Devamını Gör