Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Fazla Göz Önünde Olmasa da En Çok Takip Edilen 14 İlginç YouTube Kanalı

etiket Türkiye'nin Fazla Göz Önünde Olmasa da En Çok Takip Edilen 14 İlginç YouTube Kanalı

Fulin
17.11.2018 - 10:11

YouTube ve YouTuber'lık denince son dönemde akla sadece bir avuç insan gelir oldu. Oysa YouTube elbette bundan fazlası ve tanımadığımız halde tanınmış isimleri geçen onlarca popüler kanal var. Bugün onların en ilginç olanları istatistik verilerine dayanarak derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oyuncak Avı

1. Oyuncak Avı

2014'te açılan; 5 milyona yakın takipçisi ve 1,5 milyarı aşan izlenmesiyle Öykü ve oyuncak dolu dünyası büyün ünlü isimleri geride bırakıyor.

Oyuncak Avı

2. Oyuncak Oynuyorum

2. Oyuncak Oynuyorum

YouTube'ta zirveye oynamanın yolu çocuklara hitap etmekten ve oyuncaktan geçiyor. Öykü ve Masal'ın oyuncak denediği kanalı da 3 milyon takipçiyle zirveye ortak.

OYUNCAKOYNUYORUM

3. Rahatlatıcı Videolar

3. Rahatlatıcı Videolar

Hepimizin biraz rahatlamaya ihtiyacı var. Rahatlatıcı Videolar kanalı izlemesi keyif veren ve son dönem interneti adeta ele geçiren bu videoları yayınlıyor. Kanalın videoları 500 milyon kez izlenmiş.

Rahatlatıcı Videolar

4. Minic Babies

4. Minic Babies

Rahatsız edici olarak da popüler olunabileceğini gösteren Minic Babies kanalı yeni açılmış olsa da izlenmeleri çok yüksek. Happy Babies adında yeni bir kanalları da var.

MINIC BABIES

5. Prenses Elif

5. Prenses Elif

Tüm ünlü YouTuber'ları 4 milyara yaklaşan izlenme sayısıyla gölgede bırakan Elif'in dünyası da bolca oyuncaktan oluşuyor.

Prenses Elif

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 5 Dakikada Hallet

6. 5 Dakikada Hallet

Dünyada, her dilde aynı adla pek çok kanal var. Türkiye versiyonu da pratik bilgileriyle izleyenlere ışık tutuyor ve 400 milyon izlenme alıyor.

5 DAKİKADA HALLET

7. Prince Yankı

7. Prince Yankı

Gördüğünüz gibi YouTube'un asıl fenomenleri prens ve prensesler. Prens Yankı ve prenses Rüya'nın maceralarının kameraya yansıdığı kanal 520 milyon izlenmeyle rakiplerinden sıyrılıyor.

Prince Yankı

8. Ceylin H

8. Ceylin H

YouTube her yaştan starlar yaratıyor. Küçük şarkıcı Ceylin H bunun en popüler örneği. 1 milyar 250 milyonu aşan izlenmesiyle o gerçek bir çocuk yıldız.

Ceylin - H Official

9. Fatih Selim Tube

9. Fatih Selim Tube

YouTube'ta en küçükler klasmanında Fatih Selim yer alıyor. Geçen yıl açılan kanalı da onunla birlikte büyüyor. Son olarak YouTube küçük YouTuber'a özel abone sertifikasından gönderdi. 

FatihSelim Tube

10. Deli Mi Ne?

10. Deli Mi Ne?

Son dönemde alışkın olduğumuz formatlarda videolar çeken klasik bir YouTube kanalı. 2 milyon abonesi olsa da çok tanınan bir isim olmaması ilginç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çocukcuk

11. Çocukcuk

Çocuklara hitap etmen için mutlaka çocuk veya çocuk sahibi olmak şart değil. Anaokulu öğretmeni Özlem hanım bir yetişkin olarak çocuk videoları çekiyor.

Çocukcuk

12. Fındık Ailesi

12. Fındık Ailesi

Karşınızda YouTube Türkiye'nin en popüler ailesi Fındık'lar! Hayatlarını bir dizi formatında yansıtan ailenin yarım milyon takipçisi var ve bu sayı giderek artıyor.

Fındık Ailesi

13. Hayal Ailesi

13. Hayal Ailesi

Bir başka aile dizisi de Hayal ailesinden geliyor. 500 milyon izlenmeye sahip kanal, bir yetişkin için beyin yakıcı görünse de çocuklar seviyor olmalı.

Hayal Ailesi

14. Facia Üçlü

14. Facia Üçlü

Adanalı arkadaş grubunu artık tanıyor olabilirsiniz, çünkü şöhretleri sayesinde 'Facia Üçlü' adlı sinema filmleri yakın zamanda vizyondaydı.

Facia Üçlü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
235
64
27
20
17
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TheCottonCandyHeart

#13 Hayal ailesindeki Polen'in ah cici kız diye bir kanalı daha var ve arkadaşı Elizle birlikte video çekiyor. Yirmi bir yaşındayım ve Polen meslek seçiyor s... Devamını Gör

Elena Claire Carter

İşsiz demeyelim de, beyin hücrelerine yazık diyelim

Arda Tekin

youtube, videolara Türkiyeden para kazanma özelliğini kapatsın bakalım şu salak kanallardan kaç tanesi aktif kalabilir....

KürŞad

Göz önünde olmamalarına o kadar çok sevindim ki..