Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Güzeli Schengen Vizesi Almak İsterken Dolandırıldı

Türkiye Güzeli Schengen Vizesi Almak İsterken Dolandırıldı

2016 Miss Turkey güzeli Dilara Kurşun, Schengen vizesi almak için anlaştığı işletmeci tarafından dolandırıldığını söyledi. Belgelerini gönderdiği kişiye bir daha ulaşamayan genç manken Dilara Kurşun, 'Tüm bilgilerim elinde' deyip suç duyurusunda bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

2016 Miss Turkey güzeli ünlü model Dilara Kurşun, Schengen vizesi almak için 6 bin 300 lira verdiği işletmeci tarafından dolandırıldığını ve kişisel bilgilerinin işletmecide olduğunu söyleyerek şikayetçi oldu.

Kurşun, geçtiğimiz yıl kasım ayında Schengen vizesi almak istedi. Bir arkadaşının vize almasına yardım eden işletmeci Gökmen Ö. ile iletişime geçen Kurşun, vize işlemleri için fotoğraf, kimlik bilgileri ve pasaportunu kargoyla gönderdi. Kurşun, harç ve masraflar için 6 bin 300 lira para ödedi. 

Bir süre işletmeciden haber bekleyen genç kadın, yeniden iletişime geçtiğinde ise çeşitli bahanelerle oyalandığını fark etti.

İşletmeciye vize işlemleri için gönderdiği belgeleri geri isteyen genç kadın, bir süre sonra Gökmen Ö.'ye ulaşamadı.

Gökmen Ö.'nün telefon numarasının kullanım dışı olması sonrası paniğe kapılan Kurşun, olayla ilgili şikayetçi oldu.

Şüpheli aranıyor

Şüpheli aranıyor

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Kurşun verdiği ifadede vize çıkartmak için başvurduğu Gökmen Ö.'nün kendisini ve arkadaşını dolandırdığını, kişisel bilgileri elinde olduğu için korktuğunu ifade etti. 

Suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırmada adresinde bulunamayan genç adamın telefonuna ise ulaşılamadığı tespit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?