Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Koronavirüs: Son 24 Saatte 28 Kişi Hayatını Kaybetti, Vaka Sayısı Binin Üzerinde

Türkiye'de Koronavirüs: Son 24 Saatte 28 Kişi Hayatını Kaybetti, Vaka Sayısı Binin Üzerinde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte bin 141 yeni vaka tespit edildi, 28 kişi hayatını kaybetti. 

Türkiye'nin 24 saatlik koronavirüs tablosu açıklandı. Bugün 35 bin 155 kişiye yapılan koronavirüs testinden bin 141'i pozitif çıktı. Toplam vaka sayısı 162 bin 120 oldu. 

28 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 4 bin 489'a yükseldi. 

Bin 594 kişi daha iyileşti, toplam iyileşen sayısı 125 bin 963'e çıktı.

Koca: "Test sayısı arttı, vaka sayısı azaldı"

Koca: "Test sayısı arttı, vaka sayısı azaldı"

Sağlık Bakanı Koca, test sayısının artmasına karşın bugün vaka sayısının azaldığını belirtti, önlemlere uyulması çağrısını yineledi.

Koca, 'Test sayısı arttı, yeni vaka sayısı azaldı. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş devam ediyor. Gelecek günler, el hijyenine dikkate, maske ve sosyal mesafe kuralının her ikisine birlikte uymamıza bağlı. Kontrollü Sosyal Hayatla riskten kaçınalım' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sonra ikinci dalga gelecek deyince felaket tellalı oluyoruz . Alın kendi gözlerinizle görün yine bin lerin üzerinde . 1 Haziran dan sonra ilk günlere dönmezs... Devamını Gör

ufukdiyoki

Şu an Türkiye'de 31668 kişi hasta durumda. Her gün bin kadar artıp bin beş yüz kadar azalıyor. Semptom göstermeyenler belirsiz. Hastalık hala toplumun içinde... Devamını Gör

anil

Vakalar artınca öngörülebilir artış , vakalar azalınca vakalar azaldı ...