Görüş Bildir
Haberler
Türkçe Dublajları ile de Dikkat Çeken Valorant'ın Seslendirme Kadrosuna Bir Göz Atalım

Türkçe Dublajları ile de Dikkat Çeken Valorant'ın Seslendirme Kadrosuna Bir Göz Atalım

Riot Games'in tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir başarı yakalayan ve her geçen gün popülaritesini daha da arttıran rekabetçi FPS oyunu Valorant aynı zamanda başarılı Türkçe seslendirmelere de sahip. Ülkemizdeki oyuncuları oyunun atmosferine bir kat daha ısındıran Türkçe seslendirmelerde emeği geçen seslendirme kadrosunu gelin birlikte tanıyalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Breach - Umut Tabak

1. Breach - Umut Tabak

Polat Alemdar da dahil olmak üzere pek çok ünlü karaktere sesi ile hayat vermiş olan başarılı seslendirmen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun. Adanalı'nın Maraz Ali'si ve Lost'un Jack'i de başarılı seslendirme sanatçısının sesiyle hayat verdiği karakterler arasında.

2. Omen - Levent Yıldız

2. Omen - Levent Yıldız

Valorant'ın gücünü gölgelerden alan gizemli karakteri Omen'in sesi olan Levent Yıldız karakterin kişiliğini sesi ile yansıtmak konusunda müthiş bir iş çıkartmış durumda. Başarılı seslendirme sanatçısının sesi ile hayat verdiği diğer karakterlerden bazıları ise Falcon, Scarecrow, Açlık Oyunları'ndan Finnick ve Point Break'ten Grommet

3. Cypher - Selim Yeğin

3. Cypher - Selim Yeğin

Anavatanı Fas olan ve istihbarat konusunda takımın bel kemiğini oluşturan Cypher'ın sesi ise Selim Yeğin'e ait. Pek çok reklam ve tanıtım filminden sesine aşina olduğumuz Selim Yeğin gizemli ajana sesiyle adeta bir ruh katıyor.

4. Jett - Berrak Kuş

4. Jett - Berrak Kuş

Valorant'ın yerinde duramayan ajanı Jett'in enerjisini sesi ile oyunculara da geçirmeyi başaran Berrak Kuş V for Vendetta'da Natalie Portman'a, Desperate Housewifes dizisinde Andrea Bowen'a ve daha pek çok yapımda farklı oyunculara ses olmasının yanı sıra Tatlı Hayat ve Evdeki Yabancı gibi dizilerde de rol almıştır.

5. Sova - Murat Aydın

5. Sova - Murat Aydın

Sesi ile hayat verdiği Sova'nın karakterini bize yansıtmayı başaran başarılı sanatçı bu zamana kadar farklı reklam ve tanıtım projelerinin de sesi olmasının yanı sıra Şu Çılgın Türkler gibi kitapların da seslendirilmesinde yer almış durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sage - Damla Özüduru Babacan

6. Sage - Damla Özüduru Babacan

Takım arkadaşlarını hayatta tutmak için elinden geleni yapan Sage'e ses olan başarılı seslendirme sanatçısı ise Damla Özüduru Babacan. Sevilen çizgi dizi Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi'de Uğur Böceği'ne sesi ile hayat vermiş olan başarılı sanatçı bunun yanı sıra Harry Potter'ın Cho'sunun da sesi.

7. Viper - Hümay Güldağ

7. Viper - Hümay Güldağ

Valorant'ın hırçın ajanı Viper'ın sesi ise Hümay Güldağ'a ait. Başarılı seslendirme ve tiyatro sanatçısının sesi ile hayat verdiği diğer karakterler arasında Kurtlar Vadisi'nin Ester'i ve Asmalı Konak dizisinin Dicle karakteri de var.

8. Brimstone - Itri Koşar

8. Brimstone - Itri Koşar

Brimstone'un etkileyici sesinin sahibi olan başarılı seslendirme sanatçısı ve aktör Itri Koşar bu zamana kadar pek çok markanın reklam sesi olarak hafızalarımızda yer etmiş durumda. Aynı zamanda İnşaat 2 ve Tramvay filmlerinde de rol almış olan Itri Koşar bir de Mirasyediler dizisi ile ekranlarımıza konuk olmuş vaziyette.

9. Phoenix - Onur Kırış

9. Phoenix - Onur Kırış

Deyim yerindeyse ateşle oynayan ajanımızı seslendiren Onur Kırış sesiyle karakterin kişiliğine de büyük katkıda bulunmuş vaziyette. Phoenix'in yanı sıra dünyaca ünlü yıldızlar Matt Damon, Elijah Wood, Toby Maguire ve Chris O'Donnell gibi isimleri de seslendirmiş olan Kırış aynı zamanda 4Yüz adlı müzik grubunun da üyelerinden biri.

10. Skye - Yeliz Gerçek

10. Skye - Yeliz Gerçek

Valorant'ın gücünü doğadan alan ajanı Skye'a sesi ile hayat vermiş olan başarılı oyuncu ve seslendirme sanatçısı Yeliz Gerçek'i bu zamana kadar Azap Yolu ve Bütün Çocuklarım dizilerinde görme fırsatı elde ettik. Bunun yanı sıra farklı reklam ve tanıtım projelerine de sesi ile katkıda bulunmuş durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Reyna - Zeyno Eracar

11. Reyna - Zeyno Eracar

Reyna'nın sesi olan Zeyno Acar bu zamana kadar aklımıza Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Neriman'ı olarak kazınmış durumda. Kendisi ayrıca Xena, Game of Thrones ve Lost gibi dizilerde de sevilen karakterlere sesi ile hayat vermiş vaziyette.

12. Killjoy - Bahar Kaplan

12. Killjoy - Bahar Kaplan

Valorant'ın cıvıl cıvıl ve çılgın ajanı Killjoy'un sesi ise Bahar Kaplan'a ait. Pek çok reklam filminden sesine aşina olduğumuz sanatçı aynı zamanda pek çok kitaba da sesiyle hayat vermiş durumda.

13. Yoru - Ali Seyitoğlu

13. Yoru - Ali Seyitoğlu

Yoru'nun sesi olan Ali Seyitoğlu aynı zamanda müzikle de içli dışlı bir isim. Sesini pek çok reklam ve tanıtım filminde duyduğumuz sanatçı Solo: A Star Wars Story'den Lando Calrissian karakterinin de sesi.

14. Astra - Burcu Güneştutar

14. Astra - Burcu Güneştutar

Oyunun şimdilik en yeni ajanı olan Astra'yı ise Burcu Güneştutar seslendiriyor. Seslendirdiği karakterin enerjisini de oyunculara yansıtmayın başaran sanatçı aynı zamanda Daenerys Targaryen, Cedric ve Fineas gibi karakterlerin de ülkemizdeki sesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
168
46
23
10
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın