Görüş Bildir
Haberler
Türk Yapımı Shapes, Tam Hız Eğlence Vaadediyor

Türk Yapımı Shapes, Tam Hız Eğlence Vaadediyor

Teknoloji Haberleri
26.11.2014 - 00:10 Son Güncelleme: 26.11.2014 - 02:50

Türk Yapımı Shapes, Tam Hız Eğlence Vaadediyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu eğlenceli Türk yapımı oyunu sakın kaçırmayın.

Artık oyun mağazaları eşleştirme oyunlarından geçilmiyor. Hepsi birbirine benzer, sıradan ve bazen de sıkıcı şeker toplama, balon patlatma gibi oyunlar. Fakat, İstanbul merkezli Astronot Games ‘in yapmış olduğu Shapes , farklı bir eşleştirmek olarak karşımıza çıktı. Shapes’in en önemli özelliği can dolması için süreye veya herhangi bir arkadaşa ihtiyaç duymamamız yani sıkıcı olmaması. Shapes, 20 Kasım’da yayınlandı.

Shapes, Türk yapımı demiştik. Oyunun yazılımını Deniz İntepe , tasarımını ise Muharrem Şenyıl yapmış. Astronot Games’in bu güzide iki çalışanının ilk oyunu oluyor Shapes. İleriki dönemlerde kendilerinden bu tarz oyunlar bekliyoruz. Oyun, tamamen ücretsiz . Oynanışı ise 2048 ‘e benziyor. Satır ve sütun kaydırarak şekil eşleştirmeye çalışıyoruz. İki adet oyun modu var: “ Zamana Karşı ” ve “ Hamleli “. Eğer bir bölümü geçemediyseniz sahip olduğunuz power up’ları kullanmayı düşünebilirsiniz. Shapes, gerçekten kolay bir oyun. Oyuncuyu anlamsız şekilde zorlamıyor ve böylece oyundan bıkmamış oluyoruz.

Facebook üzerinden de arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz Shapes’in Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve İtalyanca dil desteği var. Android ve iOS ‘da oynayabiliyoruz. İyi oyunlar!

Kaynak: http://techkafa.com/turk-yapimi-shape...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın