Görüş Bildir
Haberler
Türk Erkeklerinin “Cinsel Fantezi Yoksunu” Olmasının Belli Başlı 9 Sebebi

etiket Türk Erkeklerinin “Cinsel Fantezi Yoksunu” Olmasının Belli Başlı 9 Sebebi

Merve Ç.
30.06.2015 - 17:32 Son Güncelleme: 05.07.2015 - 02:42

DİKKAT 18+ İÇERİK

Fanteziler insanların cinsel yaşamlarını renklendiren şeylerin başında geliyor. Herkese, her keseye uygun fanteziler üretmek ve cinsel yaşamı daha renkli bir hale getirmek mümkün. Belki dünya üzerinde zevk için sevişen tek tür değiliz ama fantezi kuran tek tür olduğumuzdan eminiz. 

Fantezi denince akıllara hemen sapkın, uçuk kaçık şeylerin gelmesi sanırım Türk insanının fantezilerden uzak durmasının bir numaralı sebebi. Ancak durum hiç de öyle değil, ne fanteziler çok sapkın şeyler (istisnalar hariç) ne de Türk insanı, özellikle kadınları fanteziye çok uzak. Fantezi ile arasına kalın bir sınır çizenler genellikle Türk erkekleri. 

Şimdi size “fantezi” denince aklına Adriana Lima ile seviştiğini hayal etmekten öte bir şey gelmeyen Türk erkeğinin bu içler acısı halinin sebeplerini anlatacağım. 

Yorum kısmına “Sen bu kadar çok şeyi nereden biliyorsun, hepsini yaptın mı?” diyecek arkadaşlar belirteyim; At görmediysek bokuna da basmadık değiliz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Türk erkeği fanteziyi bir aldatma olarak görme eğiliminde.

funnyjunk.com

Mesela rol playing yapacaksınız, siz ev hanımı oldunuz, partneriniz de tamirci veya sucu, veya herhangi yabancı biri. Sevişme öncesinde bu fikri kabul eden erkek, kadının zevk aldığını gördükçe sanki tamirci ile sevişmekten zevk alıyor gibi bir düşünceye kapılıyor, vay sen misin tamirciyi arzulayan! Tuhaf değil mi? Ama gerçek. Kıskançlık yüzünden rol playing yapmak hayal.

2. BDSM yaparken merhametten geçilmiyor.

BDSM dediğin fantezinin temelinde zaten acı var, baskı var, zorlama var. Ama adam elini bağlarken, “çok sıkmadım ya?”, “böyle iyi mi?”, “canın acıyor mu?”, vb. elli tane soru soruyor, haliyle affedersiniz ama fantezinin içine sıçıyor. Zaten amacımız hafif acı ile zevk almak ama o acı vermemek için kıç baş açık sorgu memuru gibi davranıyor. E ne oluyor? Çöz beni ya, çöz deyip banyoya gidiyorsunuz.

3. BDSM araç gereçleri için bütçe ayırmak zor.

Siz belki ayırırsınız da, bir Türk erkeğinin kırbaca, kelepçeye, vb. ekipmanlara para ayırması zor. Çünkü o dümdüz sevişip zevk aldığını düşünen biri, bir de bunun için neden para harcasın ki? Yahu bedava sevişirim diye evlenen adamlardan bahsediyoruz, kendinizi kandırmayın. 

“Ne bir kelepçe 100 lira mı? Ben o paraya….” Çok tanıdık değil mi?

4. Threesome mı?

Konuyu bile açmaya gerek yok sanırım. Rol playing fantezisini aldatma olarak gören Türk erkeğinin bu olguya yaklaşımını anlatmam gereksiz. Ama bir açık kapı bırakmayı ihmal etmezler “iki kadın olacaksa…” Hoş, iki kadınla sevişirken, daha ikinci kadına dokunamadan boşalarak neyin fantezisini yapacaklar inanın onu da bilmiyorum.

5. Röntgencilik, yani birini mi seyredeceğiz?

Türk erkeğinin röntgen olayından anladığı budur, gizlice birini izlemek. Ama olayın sevişirken kendilerini birinin izlemesi şeklinde gerçekleştiğini öğrenince konuyu kapatacaklardır. Olur mu hiç öyle şey? Yani bizim o ay parçası erkeğimizin kıçını, 11 cm’lik muhteşem uzvunu biri mi görecek, Allah muhafaza.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Public seks, kimsenin göremeyeceği uzak, çok uzak yerlerde belki.

Public seks zaten, şehir meydanında sevişmek demek değil. Gözlerden ırak, ama açık havada birlikte olmak demek. Ancak bunu yine de Türk erkeğine kabul ettirmenin imkanı yok. Ya tanıdık biri görürse, ya biri çalı arkasından izlerse, ya 32 saniyede boşaldığını biri görüp de ona gülerse, ya drone ile kaydederlerse… Mazeretlerin sonu gelmez. Belki tekne ile açık denize açılıp güvertede yapabilirsiniz ama tekne sahibi erkek bulmak da çok kolay olmaz, hem orada da kaptan görebilir değil mi ama?

7. Mutfak tezgahı, masası üzerinde hunharca sevişmek.

Günah! O masada yemek yeniyor, o tezgahta sebze doğranıyor. Sizin kıçınızın değdiği bir yerde yemek yapılır mı? Bakmayın Türk erkeğinin kendisini çok iyi sevişen, çılgın, uçuk biri gibi tanıttığına aslında son derece gelenekçi biridir ve mutfak fanteziniz günah olduğu gerekçesiyle reddedilecektir. Hem düşünsenize annesi girip o mutfakta börek yapıyor ona, her gördüğünde aklına bu manzara gelir, yazık çocuğa. Kıyamam ya.

8. Banyo… Islak ıslak…

Kayıp düşersiniz, duşakabin cam, kırılıp bir yerinizi kesebilir, hem ayakta cinsel ilişki için 17-18 cm gerekli var mı yok mu belli değil. Ama belki en gerçekleştirilebilir fantezi bu, ancak 30-40 saniye süren bir sevişme sizi ne kadar tatmin edecek, beceriksiz, bu fanteziyi daha önce hiç denememiş biriyle banyoda sevişmek eziyete dönüşecektir. Nasıl pozisyon alacağını bilmez, Siz anlatırsınız beceremez, kayar, kolunu çarpar sonra hışımla çıkıp gider. Hadi diyelim harika bir 25 saniye geçirdiniz, ardından sırtıma kese at diyen bir erkek figürü sizi de rahatsız etmeyecek mi?

9. Sonuç olarak Türk erkeği korkak, tırsak, kıskanç ve tabularına sıkı sıkıya bağlı bir erkektir.

Bu sebepler onu fantezilerden ölesiye korkutur. Türk erkeği düz sevişme taraftarıdır. Cinsel hayatınızı varlığıyla renklendirdiğini düşünür. Kendi sıradanlığından en ufak bir sapma onu baş edemeyeceği bir dünyaya sokar. Onun için Türk erkeğine fantezi teklif etmeyin, peki çare ne? Çare Türk erkeği olmayan biri ama o da zor işte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
918
755
285
88
68
61
61