Görüş Bildir
Haberler
Türk Erkeğini Mumla Aratan Bir Erkek Tipi: 15 Maddeyle Avrupa Görmüş Türk Erkeği

Türk Erkeğini Mumla Aratan Bir Erkek Tipi: 15 Maddeyle Avrupa Görmüş Türk Erkeği

Merve Ç.
19.08.2015 - 13:35

Beni bilen biliyor, Türk erkeğinin foyasını ortaya çıkarmaya ant içmiş biriyim. Tamam tüm Türk erkekleri böyledir diyecek kadar akıl sağlığımı yitirmedim, ama inanın ortalaması bu. Şimdi size Türk erkeğine rahmet okutacak, onu mumla aratacak yeni bir türle tanıştırıyorum: Avrupa görmüş Türk erkeği. Evlerden ırak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendisi zerre değişmemesine, aynı kalmasına rağmen, Türk kadınlarını Avrupalı gibi olmamakla suçlamada on numara olurlar.

2. Yaşadıkları bir-iki cinsel tecrübeye dayanarak cinsel ilişki uzmanı olup çıkarlar.

3. Yaptıkları boş tespitlere “şimdi Avrupa’da o işler öyle değil…” halkası da eklenir.

4. Avrupa’da kadınlardan incir çekirdeğini doldurmayacak kadar ilgi görmüşlerse vay halinize, tüm Avrupa peşindeymiş gibi davranmakta bir sakınca görmez.

5. Maksimum 2 aylık Avrupa deneyimi onu tam bir Avrupalı erkek yapmıştır, kıskançlık, özgüven eksikliği, vb. şeylerden arınmıştır… Güya.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birlikte olduğu iki kadından edindiği cinsel tecrübeleri (!) sizinle olan ilişkisine de yansıtmak isteyecektir… Beceremeyecek ve suçlusu siz olacaksınız.

7. Avrupa’da topu topu 3 defa dışarı çıkmasına rağmen, sık sık yaşadığınız şehrin gece hayatından, içkilerinden, renksizliğinden, vs. bahsedecek, sizi boğacaktır.

8. Serbest ilişki, açık ilişki, özgür alan, vb. ne olduğunu bilmediği kavramların sıkı savunucusu olacaktır.

9. Kesinlikle sizden daha iyisini hak ettiğini düşünmeye başlayacaktır, neticede 100 avro karşılığında çok güzel kadınlar buna ilgi göstermiştir değil mi ama?!

10. Arkadaşının zoruyla gittiği kafede, istemeye istemeye bir fırt aldığı sarma sigara onu uzman yapmıştır, yaşadığı 35 saniyelik kafayı 35 gün anlatacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yanınızdan geçen kızın kıçına bakarken, Avrupa’daki cinsel doygunluktan, olgunluktan bahsedecektir.

12. “Biz bu kafayla” diye başlayan cümle sayısı ürkütücü boyutlara ulaşacaktır.

13. Seviştikten sonra bile duş almayan adam, kendinde Avrupalı’nın hijyen anlayışını eleştirme hakkı bulacaktır.

14. Annesine “bana köyden kız bul” diyen adam, bekaretin Türkiye’de neden bu kadar önemli olduğunu bir türlü anlayamadığı ile ilgili nutuklar çekecektir.

15. Ve netice olarak günün birinde mutlaka oraya yerleşecektir… Bununla ilgili kusma isteği uyandıran hayallerini dinlemeye de hazır olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
50
25
7
5
4
3