Görüş Bildir
Haberler
Tüm Türkiye Onu Konuşmuştu: Müslüme Yağal’ın Ölümünde Mahkemeden Yeni Talep

Tüm Türkiye Onu Konuşmuştu: Müslüme Yağal’ın Ölümünde Mahkemeden Yeni Talep

Mersin’in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın hayatını kaybetmesi Türkiye’de uzun süre gündem olmuştu. Müslüme Yağal’ın dedesi 70 yaşındaki Hasan Yağal tutuklanmıştı. Bugün yapılan mahkemede Müslüme Yağal’ın kesin ölüm sebebi için rapor istendi.

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Müslüme Yağal olayı ile ilgili detaylardan bu içerikte bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mahkeme yeni rapor istedi

Mahkeme yeni rapor istedi

Tutuklu sanık dede Hasan Yağal, Silifke 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı. 'Kendini savunamayacak yakın akrabayı bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak amacıyla kasten öldürme, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, nitelikli cinsel saldırı, cinsel amaçla cebir, tehdit veya hile kullanarak çocuğu hürriyetinden yoksun kılma, suçluyu kayırma suçuna azmettirme' suçlarından tutuklu olan Yağal, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanırken, aile bireyleri katılmadı. Avukatlar salonda hazır bulundu. Duruşmada bazı aile yakınları bulundukları kentlerden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanarak tanık sıfatıyla ifade verdi.

Tarafları dinleyen mahkeme, Müslüme’nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumundan yeniden bir rapor alınmasını kararlaştırdı. Mahkeme heyeti, dede Hasan Yağal'ın tutukluluğunun devamına karar verip, duruşmayı eksiklerin giderilmesi için erteledi.

İlgili içerikler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
15
8
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetceyhun Sari

Be amk evladı be orospunun dölü be şerefsiz bu yaşında bile olsa seni versinler bana kolumu soksam gene öfkem geçmez😡😡😡😡