Görüş Bildir
Haberler
TÜGVA'nın 'Yemin' Videosu Ortaya Çıktı: 'Cehenneme Sürüleceksiniz'

etiket TÜGVA'nın 'Yemin' Videosu Ortaya Çıktı: 'Cehenneme Sürüleceksiniz'

Ulaş
24.10.2021 - 19:15

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu TÜGVA'nın yemin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde, Bilal Erdoğan'ın kürsüde olduğu sırada, Adalar'a özel vurgu yapılarak 'Başkomutanımız Erdoğan' ifadesi yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilal Erdoğan’ın yöneticilerinden olduğu Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğuna dair belgeler gündemdeki yerini koruyor.

Son olarak, TÜGVA ile ilgili yeni iddiaların içinde bulunduğu belgelerde, 15 Temmuz ardından “FETÖ’nün ardından ortaya çıkan yurt boşluğunun doldurulması” ve hükümetin bu konuda TÜGVA ve TÜRGEV gibi vakıfları maddi olarak desteklemesi iddiası da yer aldı.

Bugün ise TÜGVA, Geleceğin Gençliği isimli bir toplantı düzenledi.

Metin Cihan daha sonra bir video daha paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
245
167
128
43
26
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

Nazilerin 5 parmağı havadaydı bunların 1 parmağı havada.Aynı fanatiklik,aynı kin,aynı nefret.2. Dünya Savaşı Sonrası bir Alman yazar Münih bombalarla yerle b... Devamını Gör

Hazreti Deist

Bu arada kötü bile olsa Naziler davaları uğruna savaşıp öldüler.Bunlarda o got de yok.Biz İdlib'deyiz,Yemen'deyiz diyorlar yeminlerinde.Bugüne kadar kaç şehi... Devamını Gör

Yok ismim

Silinmeleri lazım dünyadan