Görüş Bildir
Haberler
Tuğba Ekinci, Gülşen ve Oğlunu Paylaşıp Erdoğan'a Ricada Bulundu

Tuğba Ekinci, Gülşen ve Oğlunu Paylaşıp Erdoğan'a Ricada Bulundu

Şarkıcı Gülşen ile arası bozuk olduğu bilinen ancak tutuklama kararına tepki gösteren isimlerden olan Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından Gülşen ve oğlunun fotoğrafını paylaşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülşen'in tarzını ve sesini beğenmediğini her fırsatta dile getiren Tuğba Ekici, Gülşen'in tutuklanması kararına tepki gösteren isimler arasında yer alıyor. Ekinci son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gülşen ve oğlunun fotoğrafını paylaşıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek ricada bulundu.

'Rica etsem işe yarar mı?'

'Rica etsem işe yarar mı?'

Paylaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyen Ekinci şunları yazdı:

'24 saat oldu bu insan bebesinden ayrı hani biraz abartmıyor muyuz? Sayın Cumhurbaşkanım @rterdogan rica etsem işe yarar mı? Bana yapsanız ben tek kadınım. Kılım kımıldamaz. Bunun bekleyen bebesi var.'

Gülşen'in tutuklanması uluslararası kamuoyunun da gündeminde

Gülşen'in tutuklanması uluslararası kamuoyunun da gündeminde

Dört ay önce sahneye çıktığı sırada İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler sebebiyle Gülşen’in tutuklanmasından rahatsızlık duyulduğunu belirten yetkilinin sözlerini Reuters haber ajansı aktardı.

Açıklamada, “ABD, Türkiye’de ifade özgürlüğünü kısıtlamak için kullanılan adli taciz biçimlerinden endişe duymaktadır. Türkiye’yi ifade özgürlüğüne saygı duymaya ve güvence altına almaya çağırıyoruz” ifadesi kullanıldı.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
29
28
10
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orçun

Çekirge gibi zıpla zıpla.. Neticede böyle olacağı belliydi. Gerekli donanıma, bilgi birikimine sahip olmayan bir kadının toplumda itibar kazanmak için soyunm... Devamını Gör

Trabuzeni

İslamcının vicdanı yoktur kafir der işkence ederek seni öldürür ve zerre rahatsızlık duymadan kafasını yastığa koyup horul horul uyur.

Ülkü Devi

İSLAMCILAR SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSAYDI SEN ŞİMDİ BURDA YAZIYOR OLMAZDIN

Deneri

Çok değil geçen sene ''Dünyanın en karizmatik Cumhurbaşkanı'' demiyor muydun Tuğba Ekinci?? Noldu?? 2020'de Erdoğan'ın fotoğrafını instagramda paylaşıp ''Her... Devamını Gör