Görüş Bildir
Haberler
TV
Tuba Büyüküstün, Emmy Adayı Oldu!

Tuba Büyüküstün, Emmy Adayı Oldu!

adem kara
14.10.2014 - 15:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD dışında yayınlanan televizyon projelerine verilen Uluslararası Emmy Televizyon Ödülleri’ne, bu sene bir Türk oyuncu aday oldu! Geçen yıl yarışmada jüri üyeliği yapan Kerem Çatay’ın şirketi Ay Yapım, “Karadayı” ve '20 Dakika' dizileriyle ülkemiz adına başvurmuştu. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ’ün, 20 Dakika dizisindeki performansıyla “En İyi Kadın Oyuncu” dalında Emmy adayı olduğu açıklandı. İlk defa bir Türk oyuncu, televizyon sektörü için böylesine önemli bir ödüle aday oluyor.

Öyküsünü Kaçış Planı (The Next Three Days) isimli filmden alan 20 Dakika; mutlu bir evliliği ve iki çocuğu olan genç bir kadının, işlemediği bir cinayetle suçlanmasını ekranlara getiriyordu. Büyüküstün, Melek Halaskar isimli karaktere hayat vermişti. Star TV ekranlarında yayınlanan dizi, 25 bölümün ardından sona ermişti.

Büyüküstün aday olduğu dalda Olivia Colman, Romina Gaetani, Bianca Krijgsman gibi isimlerle yarışacak. Dünyanın dört bir yanından gelecek konukların katılacağı 42. Uluslararası Emmy Televizyon Ödülleri, Kasım ayında New York’ta yapılacak görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.

Beyazperde

Kaynak: http://www.beyazperde.com/haberler/di...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
0
0
0