Görüş Bildir
Haberler
TSK: Mardin'de 3, Diyarbakır'da 1 Asker Şehit

TSK: Mardin'de 3, Diyarbakır'da 1 Asker Şehit

Onedio Medya
03.03.2016 - 08:30 Son Güncelleme: 03.03.2016 - 17:17

Genelkurmay Başkanlığı'nın sabah saatlerinde Mardin'in Dargeçit ilçesinde biri üsteğmen 3 askerin şehit olduğunu açıklamasının ardından bir acı haber de Diyarbakır'dan geldi. Akşam saatlerinde Sur ilçesindeki çatışmalarda 1 askerin daha şehit olduğu açıklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dargeçit kırsalında operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında sıcak temas sağlandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

'02 Mart 2016 Çarşamba günü Mardin ili Dargeçit ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Söz konusu çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.'

Sur'da 1 asker şehit

Sur'da 1 asker şehit

Arşiv

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay 16:52'de yaptığı açıklamada ise Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada;

'03 Mart 2016 Perşembe günü Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 15.00’te şehit olmuştur.' denildi.

Doğan Haber Ajansı şehit olan askerin uzman çavuş olduğunu ve keskin nişancı tüfeğiyle vurulduğunu duyurdu. Ajans çatışmada bir uzman çavuşunda yaralandığını aktardı.

TSK ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dromaeosauridae

gün boyu dile getirilecek AKEPE PALAVRALARI belli: kanımız yerde kalmayacak,çember daraltılıyor,son çırpınışları,büyük oyunu gördük,yol yaptık,hastane yaptık... Devamını Gör

momoftheprincess

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Geride kalanlarına sabır versin Rabbim :(

itsasin

yazık bu insanlara.çözüm konuşarak çözmek.

Pasif Kullanıcı

denendi silah bomba stokladılar bizde memnun değiliz vatan evlatlarının ölmesinden velakin it itliğini her fırsatta yapıyo çözüm sürecinde de görüldü emanet ... Devamını Gör