Görüş Bildir
Haberler
TV
True Detective'in 2. Sezonu 2015 Yazında Başlayacak

True Detective'in 2. Sezonu 2015 Yazında Başlayacak

Ulaş
31.08.2014 - 18:34
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıla damgasını vuran HBO dizisi “True Detective”in yeni sezonuyla ilgili günden güne spekülasyonlar artıyor.Game of Thrones“Boardwalk Empire” bir yana diğer tüm yapımlardan daha farklı konusuyla dikkat çeken True Detective’in yeni bir fenomen haline geldiği yadsınamaz bir gerçek. Öyle ki Ocak ayındaki birinci sezon finalinden beri herkesin merak ettiği dizinin oyuncu kadrosu, konuları veya karakterleri dışında tek bir şey vardı o da True Detective’in ikinci sezonunun ne zaman başlayacağıydı.

Normalde mevzubahis bir HBO dizisi ise, prömiyer tarihi çok geçmeden açıklanırdı. Game of Thrones‘un baharda prömiyer yapıp her yıl aynı zamanlarda yayımlanması da HBO’nun bu tür konularda oldukça dikkatli olduğunun bir göstergesi. Birkaç istisna olsa da çoğu dizi benzer aylarda yeni sezonuna başlıyor. Eğer True Detective’in de bunlardan biri olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz zira dizimiz yeni sezonuna uzun bir süre sonra başlayabilir.

True Detective’in ikinci sezonu hakkındaki en son çıkan söylentiler Vince Vaughn, Jessica Chastain, Colin Farell ve Elizabeth Moss gibi oyuncuların dizide yer alacağıydı. Hatta oyuncuların hangi karakterleri oynayacağı bile belirlenmişti. Tabii hem HBO hem de dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto suskunluğunu korumaya devam ediyordu. Neredeyse yeni sezon bölüm adlarının bile duyurulacağına vakit sonunda kanaldan resmi bir duyuru geldi.

Edinburgh’deki Guardian Uluslararası Televizyon Festivali’nde HBO’nun Program Müdürü Mike Lombardo True Detective’le ilgili şok edici bir açıklama yaptı;

“Gelecek yaz yayımlamak için True Detective’in 2. sezon çekimlerine Eylül ayında başlayacağız.”

Şimdilik True Detective’in 2. sezon prömiyer tarihinin halen net olarak belirlenmediğini de söyleyelim zira her an bir değişiklik yapılabilir. Fakat “True Blood” gibi reyting kazandıran bir dizinin final vermesinin ardından HBO True Detective’i vampir dizisinin yayımlandığı Haziran‘ın sonlarına doğru denk getirebilir.

Henüz dizinin yeni sezon tarihi belli olmasa da, haber kaynaklarının HBO’nun dizi takvimini de göz önüne alarak yaptığı tahmine göre True Detective’in 21 Haziran, 2015′de ikinci sezona girmesi olası.

Kaynak: http://superkarga.com/true-detectivei...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0