Görüş Bildir
Haberler
TrackR Teknolojisi ile Eşyalarınıza Ulaşma Çok Daha Kolay

TrackR Teknolojisi ile Eşyalarınıza Ulaşma Çok Daha Kolay

yakup ahmet şahan
31.01.2015 - 13:12 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 00:48

TrackR teknolojisi ile eşyalarınıza ulaşma çok daha kolay

Eğer sizde ara ara anahtarınızı, telefonunuzu veyahutta herhangi bir eşyanızı kaybediyorsanız bu teknoloji tam size göre.

TrackR teknolojisi sayesinde kaybettiğiniz eşyalarınızı bulmanız artık çok daha kolay. Şık tasarımlı bir cihaz olan Trackr aynı zamanda en ince gprs teknolojisine sahip. Zarif görünümü ve ince yapısıyla anahtarlık olarak kullanabilir ve anahtarınızı kaybettiğinizde bulabilirsiniz ya da her hangi bir eşyanıza takarak eşyanızın kaybolmasını önleyebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken TrackR yi her hangi bir eşyanıza takmak ve daha sonra Android veya İos  telefonunuza TrackR uygulamasını indirmek. Bundan sonra ise TrackR takılı cihazı kaybettiğinizde uygulamaya girip nerede olduğunu görebilir ve ya tek bir tuş ile cihazı çalmasını sağlayarak eşyanızı bulabilirsiniz.

Unuttuğunuz eşyaların yanı sıra çalınan eşyaları bulmanızı da sağlayan Trackr ile 30 metre yakınından başka bir Trackr kullanıcısı geçtiğinde en son nerde görüldüğünü size haber edebiliyor. Bunun için hazırlanan deneme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.forumbilisim.net/trackr-te...
İçeriğin Devamı Aşağıda

TrackR bravo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın